Merhaba Arkadaşlar Bir İlişki Nasıl unuturuz :/ kafam durdu bir ayrılığı bir kızı nasıl unutucam :/ 235. Günde Ayrılık :/
[F MS]
Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..

senin durumun efkarlandrdı şimdi beni
bknz:platonik(kendi açımdan)
Her neyse çözüme gelelim.Bence nefret etmeden unutamassın diyorum.
seninki yine iyi bitmiş bi noktada benim aşık olduğum kız başkasıyla çıkıyo. kızda okulda çocukda okulda. gördükçe daha bi nefret doluyo içim ama işte unutamıyoruuum. çünkü sürekli kzıı görüyorum yan sınıfda summer2:
kız benim kendisini sevdiğimi biliyo ama o cocugu seviyomuş yapcak bişe yok.
Her neyse çözüme gelelim.Bence nefret etmeden unutamassın diyorum.
Shakespeare'inde dediği gibi ;
If you love me I'll always be in your heart, if you hate me I'll always be in your mind.
yani ;
Eğer beni seversen her zaman kalbinde olacağım , eğer benden nefret edersen her zaman aklında olacağım.
Haliyle bir kadını unutmak için hem kalbinden hem aklından çıkartman gerekiyor , hiç bir duygunun bulunmaması gerekiyor ona karşı.Çık dışarı arkadaşlarınla eğlen , bir kaç bira veya sert içkiler al.Sonrada öyle birini bul ki , sana eskiyi unutturmasın , sadece onunla mutlu ol ve hatırlamana gerek kalmasın.Başka türlü unutmana imkan yok 👍
seninki yine iyi bitmiş bi noktada benim aşık olduğum kız başkasıyla çıkıyo. kızda okulda çocukda okulda. gördükçe daha bi nefret doluyo içim ama işte unutamıyoruuum. çünkü sürekli kzıı görüyorum yan sınıfda summer2:
iyimi bitmiş ? şimdi facesine bakiyim dedim başka bir arkadaşınla .biri ile ilişki yapmış :/ ben üzülmiyimde kim üzülsün :/ bir aile olarak burayı gördüm :/ buraya paylaşıyım dedim :/
iyimi bitmiş ? şimdi facesine bakiyim dedim başka bir arkadaşınla .biri ile ilişki yapmış :/ ben üzülmiyimde kim üzülsün :/ bir aile olarak burayı gördüm :/ buraya paylaşıyım dedim :/
250 günden sonra hemen başkasıyla çıkıyosa üzülmene deymez boşver.
benimki daha kötü ya bro. benmkine kıyasla dedim
okul bitene kadar zor
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap