facebook bbcode bulamadım bi yerde rica etsem admin arkadaşlar verebilirmi
facebook bbcode
· 24 Yanıt · 3.2K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
buyurun konu nedir ?
facebook videolarını oynatmak için bbcode arıyorum ve sizde var ve çalışıyor verebilirmisiniz acaba
nerede kullanacaksınız ki ?
sitemde kullanıcam bende
kodu ben uyarladım phpbb sistemine , ücretsiz olarak dağıtmak isteseydim verirdim zaten destek sitelerine...
kodu ben uyarladım phpbb sistemine , ücretsiz olarak dağıtmak isteseydim verirdim zaten destek sitelerine...
kodu satıyoruz değil mi bromance 😈 😆
satılacak bir şey değil ama o kadar player swf'si güncelleyip , phpbb'ye uyarlamakla o kadar uğraştığım koduda bedavadan vermem yani.
satılacak bir şey değil ama o kadar player swf'si güncelleyip , phpbb'ye uyarlamakla o kadar uğraştığım koduda bedavadan vermem yani.
ben kuku vererek almıştım değil mi bromance ( paket kodlardı benimsikiler 😜 ) ahahaha ulen ne güldürdün gece gece beni yaaa başının ağrısı olayım bebem 😁 😈 😆
kodlamak benim içinde kolay ama ben veririsniz diye sordunuz ben kodlarım kendim nese
kodlamak benim içinde kolay ama ben veririsniz diye sordunuz ben kodlarım kendim nese
kodlamak kolaysa neden gelip istiyosun 😆
NoMoreLove
⭐ 18y
Bol kitap oku. 👍
Bol kitap oku. 👍
😆
İşte böyle hazırcı zihniyette birisi olduğunu bildiğim için kodları vermek istemedim , burada soracağına oturup yazsaydın çoktan bitirmiştin...
İşte böyle hazırcı zihniyette birisi olduğunu bildiğim için kodları vermek istemedim , burada soracağına oturup yazsaydın çoktan bitirmiştin...
bu hikayeyi hep anlatırım gene anlatayayım.
ITU 1. Sınıfta Ord.Prof Derse girdi fena bir adamdı ama apayrı zekası vardı ilk söylemi şu olmuştu ; " Bilgi Ucuza Verilmez. "
T
ThePrestige
⭐ 16y
ITU 1. Sınıfta Ord.Prof Derse girdi fena bir adamdı ama apayrı zekası vardı ilk söylemi şu olmuştu ; " Bilgi Ucuza Verilmez. "
Güzel ve anlamlı bir cümle.
bu hikayeyi hep anlatırım gene anlatayayım.
Adam haklı beyler dağılın.
Adam haklı beyler dağılın.
Emir büyük yerden 😆
Bol kitap oku. 👍
😁
E
ErcanDinsel
⭐ 16y
Ulan bunla bende çok uğraştım bütün flv mp4 bbcodeleri denedim. 😄 Lanet olsun 😄 Bu arada konuyuda horttalattım. 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap