Icerige atla
Extraloob

facebook bbcode

· 24 Yanıt · 3.2K görüntüleme
D
djtata OP ⭐ 16y
facebook bbcode bulamadım bi yerde rica etsem admin arkadaşlar verebilirmi
24 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
buyurun konu nedir ?
D
djtata OP ⭐ 16y
facebook videolarını oynatmak için bbcode arıyorum ve sizde var ve çalışıyor verebilirmisiniz acaba
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
nerede kullanacaksınız ki ?
D
djtata OP ⭐ 16y
sitemde kullanıcam bende
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
kodu ben uyarladım phpbb sistemine , ücretsiz olarak dağıtmak isteseydim verirdim zaten destek sitelerine...
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
kodu ben uyarladım phpbb sistemine , ücretsiz olarak dağıtmak isteseydim verirdim zaten destek sitelerine...

kodu satıyoruz değil mi bromance 😈 😆
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
satılacak bir şey değil ama o kadar player swf'si güncelleyip , phpbb'ye uyarlamakla o kadar uğraştığım koduda bedavadan vermem yani.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
satılacak bir şey değil ama o kadar player swf'si güncelleyip , phpbb'ye uyarlamakla o kadar uğraştığım koduda bedavadan vermem yani.

ben kuku vererek almıştım değil mi bromance ( paket kodlardı benimsikiler 😜 ) ahahaha ulen ne güldürdün gece gece beni yaaa başının ağrısı olayım bebem 😁 😈 😆
D
djtata OP ⭐ 16y
kodlamak benim içinde kolay ama ben veririsniz diye sordunuz ben kodlarım kendim nese
Advance
Advance ⭐ 18y
kodlamak benim içinde kolay ama ben veririsniz diye sordunuz ben kodlarım kendim nese

kodlamak kolaysa neden gelip istiyosun 😆
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y

Bol kitap oku. 👍
M
Mirage ⭐ 19y

Bol kitap oku. 👍

😆
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

İşte böyle hazırcı zihniyette birisi olduğunu bildiğim için kodları vermek istemedim , burada soracağına oturup yazsaydın çoktan bitirmiştin...
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

İşte böyle hazırcı zihniyette birisi olduğunu bildiğim için kodları vermek istemedim , burada soracağına oturup yazsaydın çoktan bitirmiştin...

bu hikayeyi hep anlatırım gene anlatayayım.

ITU 1. Sınıfta Ord.Prof Derse girdi fena bir adamdı ama apayrı zekası vardı ilk söylemi şu olmuştu ; " Bilgi Ucuza Verilmez. "
T
ITU 1. Sınıfta Ord.Prof Derse girdi fena bir adamdı ama apayrı zekası vardı ilk söylemi şu olmuştu ; " Bilgi Ucuza Verilmez. "

Güzel ve anlamlı bir cümle.
J
Josephine ⭐ 17y

bu hikayeyi hep anlatırım gene anlatayayım.

Adam haklı beyler dağılın.
C
Chrysler ⭐ 16y
Adam haklı beyler dağılın.

Emir büyük yerden 😆
W
washburn ⭐ 17y

Bol kitap oku. 👍

😁
E
Ulan bunla bende çok uğraştım bütün flv mp4 bbcodeleri denedim. 😄 Lanet olsun 😄 Bu arada konuyuda horttalattım. 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: