A Arcadia OP ⭐ 17y 16 yil once #1 HAYDİ GENÇLİK GÖSTER GÜCÜNÜ! gençTarife’liler 1 MİLYON tıklamaya ulaşın, söke söke cepten Facebook’u bedava yaptırın.http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/Spoilerarkadaşlar sayı gitgide artıyor sizde oy kullanın lütfen 💃 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
X Xpr3ssMusic ⭐ 19y 16 yil once #2 Oy kullandım bedava olsun 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Arcadia OP ⭐ 17y 16 yil once #3 Oy kullandım bedava olsun 👍 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MaRJiNaL ⭐ 19y 16 yil once #4 olsun tabi ya cool2: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Arcadia OP ⭐ 17y 16 yil once #5 olsun tabi ya cool2: 🤝 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Advance ⭐ 18y 16 yil once #6 Bedava sirke baldan tatlıdır 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EmmaW ⭐ 19y 16 yil once #7 hemen tıkladım+facebookda paylaştım 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Unforgiven ⭐ 17y 16 yil once #8 tıkladım 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #9 evet evet 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kobe ⭐ 19y 16 yil once #10 facebook kullanmıyorum napsam acep 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Minotoche ⭐ 17y 16 yil once #11 yes yes TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Brown ⭐ 18y 16 yil once #12 global olsa anında artar tıklamalar ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
NoMoreLove ⭐ 18y 16 yil once #13 Gerçi benim internet paketim var ama...Hadi hadi sizi mi kırıcam, olsun bakalım. 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Expect ⭐ 17y 16 yil once #14 Avealıysan 50 kontore 100mb internet paketi çekiyorsun. Face msn Surf yapıoyrsun olay bu kadar basit TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N Neverex ⭐ 17y 16 yil once #15 evet ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Brown ⭐ 18y 16 yil once #16 Gerçi ben telden benım modeme falan bağlanıyorum ayrıca paketimde var ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EmmaW ⭐ 19y 16 yil once #17 593k oldu sabah 450klardaydı hadi beyler bütün arkadaşlarınıza haber salın fb'de paylaşın 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Expect ⭐ 17y 16 yil once #18 sabah 45 kyı bu an itibariyle 600k acayip şaşırdım.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EmmaW ⭐ 19y 16 yil once #19 nerede beleş oraya yerleş 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JetHomme ⭐ 19y 16 yil once #20 Cepten exL Bedava olsun Diyenler 💃 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil