Advance OP ⭐ 18y 15 yil once #1 Spoiler[flash=640,480]http://www.swfcabin.com/swf-files/1290656764.swf[/flash]Made by inci sözlük 😆 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
U Unforgiven ⭐ 17y 15 yil once #2 adamların işi gücü yok lol TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KatilBamya ⭐ 16y 15 yil once #3 hehehe TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Avenger ⭐ 18y 15 yil once #4 Bu daha çok haykırarak olmuş... 😈 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Advance OP ⭐ 18y 15 yil once #5 Bu daha çok haykırarak olmuş... 😈 :P 🤝 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth ⭐ 19y 15 yil once #6 Ahahahhahahah 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Uprising ⭐ 19y 15 yil once #7 ahaha 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AbraCadabra ⭐ 16y 15 yil once #8 sarsıralak diyecemde 3. defa banlanmaktan korkuorum.Adam haklı beyler dedim diye banlanmıştım :(( TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LoveForLife ⭐ 18y 15 yil once #9 Harika yapmışlar 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Belarj ⭐ 17y 15 yil once #10 kafa hep kötülüğe çalışıyo ne diyebilirim xD [F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk'' TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G Guernica ⭐ 18y 15 yil once #11 :p daha demin gördüm bunu ahah 😆 eskiler bilir TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Josephine ⭐ 17y 15 yil once #12 Ahahahahahaha 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Ksepra ⭐ 16y 15 yil once #13 ahuauhauha koptum 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Chrysler ⭐ 16y 15 yil once #14 HAhahahahahahahahaha adamların işi gücü yokmu yahuu 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Extrowe ⭐ 16y 15 yil once #15 ahahahaha öldüm abi yerlerdeyim makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil