Icerige atla
Extraloob

Extraloob'un Simyası [ +5 Basmanın Yöntemi ]

· 255 Yanıt · 60K görüntüleme · Sayfa 6 / 13
Yanıtlar
M
mehmet125 ⭐ 19y
ddawdad
M
mehmet125 ⭐ 19y

asdfasdfasdfasdfasdfasdfasdfasdfasdf

niye böle yapıyosun Twisted Evil Laughing
M
Morwena ⭐ 19y
erdenay burasının neresi oldugunun farkında mısın bu sözlü uyarım bir dahakinde uyarı vereceğim .
E
exelance01 ⭐ 19y
hiçbirşey yapmadan 100 tane elixir al yine basarsin bea +5 e
G
GodOfNuke ⭐ 19y
ya yeri bulamıorum şunu map te bi ss alıp koysan süper olur extra Very Happy

tesekkürler...
T

ya yeri bulamıorum şunu map te bi ss alıp koysan süper olur extra Very Happy

tesekkürler...

Chin Tomb Janganın batı kapısından çıkınca 8 9 lvl moblarının oldugu yer haritanın en sağ üst köesi olması lazım
G
GodOfNuke ⭐ 19y
ya extra su chine tomb bukmang mountain in altımı map ten versene yerini bi zahmet...

saolsın şimdiden
A
Aybar ⭐ 19y
zaten 100 elixer a steady yada lucky basmadanda rahat +5 olur Very Happy Very Happy ben 28 elixer a bastım 68 silahıma Very Happy
A
Aresa ⭐ 19y
100 tane elixir olunca +10 da yapılır Very Happy abarttım biraz
S
]abiler turbo bot nasil indiriyio bana bi mesaj godneris miniz
S
SwitchBack ⭐ 19y
Kardeşim oranın mapini yada yerini bilmene gerek yok inanıyorumki hacım orda chin tomb derken ıssız ve karakter bulunmayan bir yeri kastetmiştir .. Ama belki extra orda daha şanslıdır bunu bilemeyiz Wink Razz
A
AkSuVa ⭐ 19y
bence cok sacma..hemde cok sacma..: ))..her kaFadan ses cikio bu tür konuLarda..hadi neyse
K
KillerSpy1 ⭐ 19y
oldum gulmekten resimli olarak anlatmissiniz bide madem oluyo yaparken resimce de millet inansin Very Happy :?!!!
S
ScR0 ⭐ 19y

oldum gulmekten resimli olarak anlatmissiniz bide madem oluyo yaparken resimce de millet inansin Very Happy :?!!!

gercekten oluyor ben 2 defa +5 yaptım bu yöntemle Wink
P
passion ⭐ 19y
hehehe güzel paylaşım ii işciliq war belli ama biraz saçma değilmi hotandan kaldırıp başka biyere gitmeq neyse deneyelim elime 100 elixir ne zmn geçer acaba detective
N
Nebula ⭐ 19y
32 silaha da 64 silaha da Mezarlıkta +5 i bastım. 32 de ne olur ne olmaz belki tutar demiştim +6 denetim silah hayalet oldu Mr. Green şimdi 72 ye bi türlü basamadım illa silkle astral immortal alacaz.
_
_SVAROG_ ⭐ 19y
eline sağlık güzel çalışma akadaşlar işin açığı +5 için çok ballı diilseniz 50 ye yakın elixir gidio bide jangan nie diğenlerede burdan kafa koymak istiorm Mr. Green ya siz lag die bişi duymadınızmı ?? başka dicek lafım yok headbang2ft9
K
Kosovali61 ⭐ 19y
Güzel paylasim olmus ama bir sey aklimma takildi neden 100tane weapon elixier lazim??? Shocked
G
GangsteR ⭐ 19y
demeneye değer
G
GangsteR ⭐ 19y
ama 100 elixir weapon 50 lucky powder 8 dg 1 lucky stone vede 2 steal çok palı olmasmı?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: