BestGirlEver
çok varoş bir parfüm kullanıyor emotion mış pfff bakkallarda kolonya diye satılıyor.
yeonyang
yeni favorim yeon, parfumunun kalitesinden belli en az 100 TL lik parfüm kullanıyor adam GUCCI yeahhhhhhhhhh 😘
aLper#24
SweeTChieF
axe tras losyonu sürüyorlar parfüm diye zuahahaha bunlar kolonyayı da rakı diye içerler ahahahaa
Extraloob'un Kaleminden BBG Evi xP
· 11 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
bunlar kolonyayı da rakı diye içerler ahahahaa
😁
yeo farklı duruşuyla dikkat çekiyor . Onun o alamancı ruhu farkını daha da gösterecektir uzun zaman kalırsa yarışmada ^^
[ek #12654]
hobaa yeon alamancı mı gurbetçimi wuhuuuuuuuuuuuuuuu beni sevenler oylarını yarın yeon'a versinler elenmesin finale kadar görmek istiyorum gurbetçi kardeşim parfümü yeter diğerlerinden de eh işte biraz kriptonik iyi gibi puahahaha adınıda superman'den esinlendim ahahahaa 😜
yeon adamım yaa.... 😁
tamam çocuklar yarın yeon'cuyuzzzz yeahhhhhhh yeon fan clup mı kursak ne puahahahaa alper gitsin yaa veya green veya sweet gereksizler onlar zuahahhaaa 😜
yeon çok cool duruyor en baştan beri oyum onaydı zaten
Yanılmıyorsam yani %99 kanımca alamancı olması lazım abi 😜 😆
Ps: Yeon hadi yine iyisin bak bi sözümle kurtardım seni 😆 😈
Ps: Yeon hadi yine iyisin bak bi sözümle kurtardım seni 😆 😈
[ek #12654]
Ben demiştim yeonyang favorim diye.
Absence nerde az fikret bey ayağına girsek 😆
Absence nerde az fikret bey ayağına girsek 😆
Parfümüm hakkında eleştiri yapan extraya kameradan seslenmek istiyorum
Okan bey lütfen arkamdan konuşmayın , sizi mahkemeye bekliyorum 70 milyon bizi izliyor püüüü
beni eleştirene kadar kendini eleştri lokonyacı güzel sana uygun bandırma tütün kolonyasını tavsiye ediyorum kokladıkça beni hatırlarsın puahahhaaa 😁 😈
bunlar kolonyayı da rakı diye içerler ahahahaa 😁 😆 hey allahım ya.akşam akşam güldürdün beni okan abi 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap