extraloob.com v2.0 Geliyor !!!
evet sitemizin v2.0 design ını yapmaya başladım sizlerden istediklerim, anasayfada olmasını istediklerinizi kısa ve öz olarak yazı ve görsel olarak buraya koyarsanız bende uygun gördüklerimi anasayfaya yerleştiririm sizlerin tavsiyelerini bekliyorum canlarım kahvekeyfi
extraloob.com v2.0 Geliyor !!!
· 34 Yanıt · 5.6K görüntüleme 0 okuyor
34 Yanıt
hayırlı olsun bakalım.. extrabeer extraokk
S
screamadle
⭐ 19y
Gelsin bakalım çok beklemiştik zaten extraokk
ben öneri ve görsel beklerken sizler de beni bekliyorsunuz bu ne yaman çelişki Razz
rengin beyaz değilde daha gri tonda olması bence hoş olur(bkz:0x33.org) sadelik güzelliktir ama bence biraz daha action gözükmeli site böyle çok durgun bisüre sonra sıkıyor.
_
_TaZMaNiA_
⭐ 19y
rengin beyaz değilde daha gri tonda olması bence hoş olur(bkz:0x33.org) sadelik güzelliktir ama bence biraz daha action gözükmeli site böyle çok durgun bisüre sonra sıkıyor.
-1000 bence açık renkler daha ei
D
Dark_Lord_
⭐ 19y
Bence de biraz canlı renklerden oluşsun , beyaz - gri falan hoş olmuyor.
bu sefer beyaz gri temamız duracak lakin tonlaması turuncular maviler ile softlaştırılıp süslenecek ayrıca beyazı mini görseller ile tamamlayacağız.
anasayfaya koyulmasını istediklerinizi duyabilirsem çok daha güzel olacak hiçbirinizin önerisi yokmu anasayfada şu olmalı diyebileceğiniz...
anasayfaya koyulmasını istediklerinizi duyabilirsem çok daha güzel olacak hiçbirinizin önerisi yokmu anasayfada şu olmalı diyebileceğiniz...
J
Jason Walker
⭐ 19y
helall sizede bu yakışır Very Happy Mr. Green
ı ıghh
öyle birşey olsa zati PH eklerim her yere Cool
ı ıghh
okan abi PH yi bosverde su www.extraloob.com yazıp girince karsına cıkan ilk ana sayfadaki bilgiler varya ? onların hepsi yanlıs (mesela su fil felan yazan yer sınırsız kullanılıyor demissin ama ölünce gidior Wink ) Bide o Video warya o cok sacma ve eski kalmıs orda kanımca Wink
inşallah istedigin yorumu yapmısımdır Very Happy
hayırlı olsun Cool
ben öneri ve görsel beklerken sizler de beni bekliyorsunuz bu ne yaman çelişki Razz
Okan Anasayfaya İntro Koyarsan süper olur walla :?!!!
anasayfayı kafama göre en ideal ve güzel bir şekilde yapıyorum önemli olan orada ki bilgiler neler olacaktı lakin baktım sizden gelmedi bir öneri ben gene en doğrusunu buldum görünce bayılacaksınız Cool
bu konuda diyecek sözüm yok ,sen yapıyorsun ,yapıyorsan en iyisidir zaten..
+10000000xxxxxxxxxxxxxxxxxxx extraokk
merak etmeyin siz nasıl ki imzam ve avatarım 10 numara ise anladı o anladııı Twisted Evil Mr. Green
yeni sitemizde 10 üzerinden 11 Cool
merak etmeyin siz nasıl ki imzam ve avatarım 10 numara ise anladı o anladııı Twisted Evil Mr. Green
Heryerde herzaman Extra LOOOb xDDD
lay lay lay lay lay lay laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay ahh extraloob Twisted Evil gaza geLdim Mr. Green
Heryerde herzaman Extra LOOOb xDDD
lay lay lay lay lay lay laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay ahh extraloob Twisted Evil gaza geLdim Mr. Green
bak lay laylardaki l harfleri küçük onları bi büyütü var banlanmadan Cool
auhauhaaha
chat kısmı olabilir
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap