Icerige atla
Extraloob

EXTRALOOB.COM 2010 YILININ EN'leri AÇIKLANDI!

· 64 Yanıt · 11K görüntüleme · Sayfa 3 / 4
Yanıtlar
M
Metover ⭐ 18y
Akademide şaibe var arkadaş anlamam ben :P

imza harbiden güzel oldu ama değil mi çok yakıştı yaa video falan abarttık artık bu sene işi gerçekten exl olarak uçuyoruzzzzzzzzzzzzzzzz 🙏

😎
L
Loras ⭐ 16y
En' lere hayırlı oLsun 🤘
E
EliteTurk ⭐ 18y
Gözlerime inanamıyorum bu kadar şaşalı bi kupa beklemiyordum doğrusu ilk görünce kalbimin atış hızı baya bi arttı iyiki varsınız. 😘 nese:
C
Cryolite ⭐ 19y
ben alamadım mı hiç birşey 😞
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
ben alamadım mı hiç birşey :(

seneye artık master 😘
T
Threnody ⭐ 17y
Ne muhteşem bir topic nese:
Video çok yakışmış extraloob.com 2010 yılı'nın enlerini tebrik ederim ❤️ ❤️
B
Ben de ⭐ 17y
Kazanan bütün arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum ❤️
A
Avenger ⭐ 18y
Öncelikle bana bu ödülü layık gören herkese sonsuz teşekkürler. ❤️ Ayrıca tüm ödül alanlara tebrikler. 🍺

Topic harika, video harika, görseller harika.. Bomba gibi bir yılı geride bıraktık. Umarım bu yıl çok daha güzel geçer. 🍺

Spoiler
Geçen sene 2 ödül vardı. Bu sene 1e düştü. Seneye inş bir düşüş daha yaşamaz ödül sayım. 😁
1
13LazeR ⭐ 17y
Bütün Değerli Üyeleri Tebrik Ederim...
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Bu seneyi de mükemmelliyetçi bir organizasyon ile süper ötesi bir şekilde kapattık.Yayında ve yapımda emeği geçen tüm takım arkadaşlarımıza,sonuçların belirlenmesine katkı sağlayan Extraloob.com üyelerine sonsuz saygı ve sevgilerimizi bildirir,2011 yılının dilediğiniz gibi geçmesini arzu ederiz.

Saygılarımızla,
A
Avasin ⭐ 17y
Bu siteye başladığım gün sıcak ortamlar sıcak dostluklar buldum ve kendimi buraya bağlı hissettim o günden beri gerek kendimi geliştirmek gerek iyi arkadaşlıklar bulmak için hep bağlı oldum siteye. Sanırım meyvelerini yavaş yavaş alıyorum. Beni bunlara layık gören başta extraloob.com yönetimi ve tüm kardeşlerime, tüm arkadaşlarıma sevdiklerime dostlarıma can-ı gönülden teşekkürlerimi sunmayı borç bilirim.

İyi Forumlar.
D
DesertRose ⭐ 17y
süper olmuş 😊
J
Josephine ⭐ 17y
nese:

En karizmatik site asistan olarak 2011'e adayım, 14.10.2011'de siteye foto koyucam.
Ahanda yazdım buraya.
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
nese:

En karizmatik site asistan olarak 2011'e adayım, 14.10.2011'de siteye foto koyucam.
Ahanda yazdım buraya.

Hohoyyttt ben Manager olamazsam unut o kupayı sen 😁

Bana oy veren vermeyen herkese çok teşekkürler, geçen senin en 'leri topicinde d.mod muydum normal üye miydim neydim bilmiyorum ama bu kadar kupa arasında tekini alacağım dedim ve En iyi 3 kupadan tekini kaldırdım. Çok çok teşekkürler 😎
EXL | SRO | İŞKOLİK
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
nese:

Ahanda yazdım buraya.

Hohoyyttt ben Manager olamazsam unut o kupayı sen 😁

Bana oy veren vermeyen herkese çok teşekkürler, geçen senin en 'leri topicinde d.mod muydum normal üye miydim neydim bilmiyorum ama bu kadar kupa arasında tekini alacağım dedim ve En iyi 3 kupadan tekini kaldırdım. Çok çok teşekkürler 8)

🙏
E
EmmaW ⭐ 19y
herkeze tebrikler 😊
en iyi psro oyuncusu dalında hiç değilse bekliyordum bu sene ama yine boş geçtik :/
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Bana oy veren tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkürler.Demek ki birşeyler yapmışız ki gözünüze girmişiz.Bu aileden olmak çok başka bir duygu.İyice keyfini çıkarın 😎

Yılın Deneme Moderatörü
Limanerg
.NET
.NET ⭐ 19y
Şu an benim için en değerli kupayı almışım çok teşekkür ederim ❤️
[F New]Solo Gitarist
A
asturab ⭐ 16y
bir video bu kadar mı harika olur kardesım ya on numara olmus 🍺 🍺 🍺 🍺 🍺
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
bir video bu kadar mı harika olur kardesım ya on numara olmus 🍺 🍺 🍺 🍺 🍺