Icerige atla
Extraloob

Extralooba.... (Guzel Bi Öneri) =)

· 8 Yanıt · 991 görüntüleme
K
KimBuTurk OP ⭐ 19y
Hocam bu nasıl bi site yaw 😄 girmek imkansızlastı.Bu ne Younluk bole siteye girebilmek icin gece 12den sonra denemek lasım 😈 En iisi sen bi premuım fln yap su siteye de hemen alalım 😈
- Resim Silinmiş.
8 Yanıt
M
Mumya ⭐ 19y
Süper öneri :D:D Katılıyorum bi de pre plus yaparsın artık. Günde 5 saat boyunca saçma konular açabiliriz:D
T
Torquel ⭐ 19y
Server kapasitesi kaldrımıo galiba.BEn bi de biseyh anlamadım nedense bi anda misafir gezenlerin sayısı sitede bi fırladı.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
siteye çok reklam yaptık hoş yazda geldi tatil başladı site ziyaretçi akınına uğruyor bu arada bizde kendi sunucularımıza geçtik ufak defek sorunlar çıkıyor ayarlar ancak 2-3 ayda oturur bu süreçte sıkıntı yapmayınız en büyük stresi ben yapıyorum zati.
K
KimBuTurk OP ⭐ 19y
siteye çok reklam yaptık hoş yazda geldi tatil başladı site ziyaretçi akınına uğruyor bu arada bizde kendi sunucularımıza geçtik ufak defek sorunlar çıkıyor ayarlar ancak 2-3 ayda oturur bu süreçte sıkıntı yapmayınız en büyük stresi ben yapıyorum zati.

amaan bosver 🍿 hacım site kapanmadıı surece sorun yok 😁
T
TitusPullo ⭐ 19y
sorun orda zaten kapanıyor. Umarım daha kaliteli ve büyük bir servera taşınırız da bu genel hatalar kalkar.
T
Torquel ⭐ 19y
Su an iyi gene.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: