Hocam bu nasıl bi site yaw 😄 girmek imkansızlastı.Bu ne Younluk bole siteye girebilmek icin gece 12den sonra denemek lasım 😈 En iisi sen bi premuım fln yap su siteye de hemen alalım 😈
- Resim Silinmiş.
Extralooba.... (Guzel Bi Öneri) =)
· 8 Yanıt · 991 görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
Süper öneri :D:D Katılıyorum bi de pre plus yaparsın artık. Günde 5 saat boyunca saçma konular açabiliriz:D
Server kapasitesi kaldrımıo galiba.BEn bi de biseyh anlamadım nedense bi anda misafir gezenlerin sayısı sitede bi fırladı.
siteye çok reklam yaptık hoş yazda geldi tatil başladı site ziyaretçi akınına uğruyor bu arada bizde kendi sunucularımıza geçtik ufak defek sorunlar çıkıyor ayarlar ancak 2-3 ayda oturur bu süreçte sıkıntı yapmayınız en büyük stresi ben yapıyorum zati.
siteye çok reklam yaptık hoş yazda geldi tatil başladı site ziyaretçi akınına uğruyor bu arada bizde kendi sunucularımıza geçtik ufak defek sorunlar çıkıyor ayarlar ancak 2-3 ayda oturur bu süreçte sıkıntı yapmayınız en büyük stresi ben yapıyorum zati.
amaan bosver 🍿 hacım site kapanmadıı surece sorun yok 😁
T
TitusPullo
⭐ 19y
sorun orda zaten kapanıyor. Umarım daha kaliteli ve büyük bir servera taşınırız da bu genel hatalar kalkar.
Su an iyi gene.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap