Geç olsunda güç olmasın yaw şurada 3 level kalmış 🤤
extraloob lvl 107
· 42 Yanıt · 3.5K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
her ay 1 lvl atlıyorum 1 ay sonra 108 olacağım devil var açmadım basacağım bugün yarın.
C
CherryBrandy
⭐ 18y
her ay 1 lvl atlıyorum 1 ay sonra 108 olacağım devil var açmadım basacağım bugün yarın.
Normaldir abi benim arkadaşımında 105 glavier charı vardı günde yalnızca %4 exp kasabiliyordu gerçekten çok zor chine charların lv kasması. Sonunda dayamanadı takas etti charı summer6: summer7:
Ps: yukarıki postlarda bir espri yaptım alınmadın inşallah abim ❤️ 😘
hayırlı olsun hacım BillaBonG 110 oldu sen 107 desin biraz seri ol 😄
tebrikler okan abi 😊
Bir pvp videosu çekinde izleyelim okan beycim.
Hayırlı olsun Okan abi.
P.S : Resim harbiden çok geç açılıyor 😆
P.S : Resim harbiden çok geç açılıyor 😆
adım adım 110 geliyor Hayırlı olsun abi 😎
acelemiz yok kuzum biz sosyal bir adamız haftada 3 hatunla yatıyoruz bunları haftada 4 kere dışarı çıakrtıp gezdiriyoruz kısacası chara vakit az ayırıyoruz capişş canlarım ona göre düşünün siz kaç kızla yatıp kaç char kasıyorsunuz makara:
0 la yatıp 7 kasiyom 😄
tebrikler..glaive çar kasmak gerçekten çok zor.
acelemiz yok kuzum biz sosyal bir adamız haftada 3 hatunla yatıyoruz bunları haftada 4 kere dışarı çıakrtıp gezdiriyoruz kısacası chara vakit az ayırıyoruz capişş canlarım ona göre düşünün siz kaç kızla yatıp kaç char kasıyorsunuz makara:
hacım bizde sosyal bir adamız ama senin tek eksiğin bi 110 chn pt 😊 bizim unıon yapıo 7*24 istersen seni önerebilirm eski Rage yeni ChooSeN bi pm ne bakar Noble_Lady 🤤
hacım bizde sosyal bir adamız ama senin tek eksiğin bi 110 chn pt 😊 bizim unıon yapıo 7*24 istersen seni önerebilirm eski Rage yeni ChooSeN bi pm ne bakar Noble_Lady 🤤
işte bu yaa bana böyle gelin yerlere kadar tapayım tamam kuzum varsa o party'leri kuranlar hemen buluşturun beni onlarla 7/24 yayındayım hemen pm atıyorum şu anda ^^
hepsi offline pff...
hepsi offline pff...
Chine olsa bile 8 li pt olmadan zor hacım katıl elemanların ortama 👍
hepsi offline pff...
Chine olsa bile 8 li pt olmadan zor hacım katıl elemanların ortama 👍
107'ye kadar solo gelmişim ben solo takılırım bkz. joe satriani 🤘
Abi görev yapıyomusun . Yapmıyosan hemen başla bence legend 6 'ya az kaldı daha sp kasıcaksın.
ps: tebrikler
Abi görev yapıyomusun . Yapmıyosan hemen başla bence legend 6 'ya az kaldı daha sp kasıcaksın.
yok be kuzum tonla görevi pas geçtim geriye dönüp onları yapmak olmaz artık.
yok be kuzum tonla görevi pas geçtim geriye dönüp onları yapmak olmaz artık.
Lw'indeki görevleri yapmayı dene makara: 😎
lvl'da ki görevler hep bir alt lvl ile bağlı makara:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap