bu yapılandırmayı sevıyorum ama etrafa baktıgımda cıdden cok cabuk yatan car gıbı görunuyo.warıorlar bowlar cok rahat alablıyor glavıer carı.belkide yanılıyorum ama nowa setlı glavier yatıyorsa ne bıllım bı gerceklık payı vardır dıye dusunuyorum
Tebrıkler bu arada 👍
EXTRALOOB GAIA'da 110 LEVEL OLMUŞTUR!
· 63 Yanıt · 6.5K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 3 / 4
Yanıtlar
bu yapılandırmayı sevıyorum ama etrafa baktıgımda cıdden cok cabuk yatan car gıbı görunuyo.warıorlar bowlar cok rahat alablıyor glavıer carı.belkide yanılıyorum ama nowa setlı glavier yatıyorsa ne bıllım bı gerceklık payı vardır dıye dusunuyorum
Tebrıkler bu arada 👍
Videolarda görücez dimi abi 😜
ps: hayırlı olsun .
Tebrıkler bu arada 👍
ßeni en çok zorlayan Warior'lardır. Sonra ßlade Saglam ise Gerisini Tınlamıyorum ßile 👍
Okan aßi hemen Yeni charları ac Kasmaya Başka onlarıda 110 yap 😊
hayırlı olsun bro 😊
Hayırlı olsun abi. Şimdi seti full nova yaparsın. Sonra Hotan Fw'yi dağıtırsın.. 😎
E
EzioAuditore
⭐ 16y
Up up up
Hayırlı olsun abi. Şimdi seti full nova yaparsın. Sonra Hotan Fw'yi dağıtırsın.. 8)
http://www.rev6.com/player/Gaia/extraloob.html
Nova çıktığı gün dizdim seti kuzum ilk nova düşürenlerdenim zati 😎
Cold-Glavie char kasmak ve solo takılıp 110 lvl olmak herkesin harcı değildir iyi kastırdım ve başardım hatta premium silver ticket çoğunlukta olarak kullandım.
qrafy_turq
⭐ 19y
Hayırlı olsun abi. Şimdi seti full nova yaparsın. Sonra Hotan Fw'yi dağıtırsın.. 8)
Cold-Glavie char kasmak ve solo takılıp 110 lvl olmak herkesin harcı değildir iyi kastırdım ve başardım hatta premium silver ticket çoğunlukta olarak kullandım.
İyi , hoş , güzelde .. Bu server sonumuz mu artık? Onu çok merak ediyorum abi. Yoruldum artık zıplamaktan bi serverdan başka bi servera.. 😁
hayırlı olsun abi 🍺
İyi , hoş , güzelde .. Bu server sonumuz mu artık? Onu çok merak ediyorum abi. Yoruldum artık zıplamaktan bi serverdan başka bi servera.. 😁
son hacım son burada silkroad online'ı bitireceğiz 😎
Tebrik ediyorum abi .
Hayırlı uğurlu olsun. ❤️ 😘 🍺 nese:
You are legend nese:
H.olsun Çaok Cok Güzel olmuş bea 😄
Abi hayırlı olsun yanlız biz neden her globalda dressleri görüyoruz 😁
SILKROAD ONLINE ÇIKMIŞ OLAN BÜTÜN DRESS'LERİ tıklayıp görebilirsiniz 😎
SILKROAD ONLINE ÇIKMIŞ OLAN BÜTÜN DRESS'LERİ tıklayıp görebilirsiniz 😎

qrafy_turq
⭐ 19y
son hacım son burada silkroad online'ı bitireceğiz 8)
Yuppyyy nese: nese: nese:
Tebrıkler bu arada 👍
ßeni en çok zorlayan Warior'lardır. Sonra ßlade Saglam ise Gerisini Tınlamıyorum ßile 👍
2 tane full nova charım var bırı 110warıor clerıc bırıde blade 105lv warıor bladeyı kesemıyor bu bır gercek ancak bır sans crıt denk gelırse lakın warıorumla bır glavıe ıle pvp yaptıgım zaman eger glavıe kullanan adam shıeld ıle glavıeyı kullanabılıyorsa nıtekım yatmaz bır ıhtımal turn rısıng skılını vurdugu zaman warıor olumsuzdur ama en kral char blade buda bır gercek 👍
qrafy_turq
⭐ 19y
en kral char blade buda bır gercek 👍
+1
Blade üstüne tanımam ve 2. önceliğimde glaviedir. 😎 Ama euro karakterler oyuna geldiğinden bu yana glavierin dezavantajları çoğaldı, x-bowlara yaklaşılmıyor bile ..
Oyuna hangi ırk gelirse gelsin blade charlar herzaman seviyesini korur diye düşünüyorum.. 1 vs 1 in tadı blade charla alınır bana göre ..
Ayrıca euro ırkı geldi mertlik bozuldu 🙄 , chine karakterler tek ırkken, 1 vs 1 yada guild savaşlarının zevki daha bi başkaydı bence .. 😎
en kral char blade buda bır gercek 👍
+1
Blade üstüne tanımam ve 2. önceliğimde glaviedir. 😎 Ama euro karakterler oyuna geldiğinden bu yana glavierin dezavantajları çoğaldı, x-bowlara yaklaşılmıyor bile ..
Oyuna hangi ırk gelirse gelsin blade charlar herzaman seviyesini korur diye düşünüyorum.. 1 vs 1 in tadı blade charla alınır bana göre ..
Ayrıca euro ırkı geldi mertlik bozuldu 🙄 , chine karakterler tek ırkken, 1 vs 1 yada guild savaşlarının zevki daha bi başkaydı bence .. 😎
+1905
Ps:Doğru söze ne denir? Bravo süper açıklamışsın. 😘
Ps2: Hayırlı olsun nice 110'lara.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap