Icerige atla
Extraloob

Extraloob Bak Pls

· 10 Yanıt · 1.5K görüntüleme
Y
YuMi__YuMi OP ⭐ 19y
Clup 2107 den çıkmak istiyorum çıkartırmısın extraloob
10 Yanıt
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
club2107 de bir yetkidir sonuçta ondada kal eğer bir başka şeye girtmek istiyosan ölede alıyoalr eğer onu yüzünden çıkmak istiyorsan ama sen bilrisin okan abi ye sor
Y
YuMi__YuMi OP ⭐ 19y

club2107 de bir yetkidir sonuçta ondada kal eğer bir başka şeye girtmek istiyosan ölede alıyoalr eğer onu yüzünden çıkmak istiyorsan ama sen bilrisin okan abi ye sor

Ha Clup 2107 Ha Düz üye 2sininde yetkileri aynı sadece birinin nicki sarı yazılmıs ben olmak ıstemıyorum !
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
o zmn öm at adminlerden birisine onlar çıakrtırlar seni ok extraokk extraokk
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Clup 2107 den çıkmak istiyorum çıkartırmısın extraloob

ok çıkartıldın extraokk
Y
YuMi__YuMi OP ⭐ 19y
öm atınca cevap wermıyolar bakmıyolar bile Confused
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Ha Clup 2107 Ha Düz üye 2sininde yetkileri aynı sadece birinin nicki sarı yazılmıs ben olmak ıstemıyorum !

bana pm atıp OldSchool istemesini biliyorsun ama ne enteresan değil mi Idea
C
Caprice ⭐ 19y

bana pm atıp OldSchool istemesini biliyorsun ama ne enteresan değil mi Idea

iyiliğin için olunca bütün admınler ö.mlerine bakıyo nedense.. Exclamation Exclamation
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
evet doğru ben demiştim başka grupa girceksen öede alıyoalr diye bak Exclamation Exclamation Exclamation

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: