4 4Ever2Gether OP ⭐ 19y 18 yil once (düzenlendi) #1 -Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
R Ronin ⭐ 19y 18 yil once #2 CooL Mr. Green TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
4 4Ever2Gether OP ⭐ 19y 18 yil once #3 Mr. Green TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DaWixed ⭐ 19y 18 yil once #4 extraokk TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
4 4Ever2Gether OP ⭐ 19y 18 yil once (düzenlendi) #5 -Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Espio ⭐ 19y 18 yil once #6 2. yeşil olan çok hoşuma gitti güzel çalışma TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Pennywise ⭐ 19y 18 yil once #7 1. deki resme efektleride sen verdiysen süper Wink TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 18 yil once #8 benim de gözüm 1. resme takıldı ama ya bilinçli yapmamıştır ya da görsel öyledir Rolling Eyes TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
4 4Ever2Gether OP ⭐ 19y 18 yil once #9 benim de gözüm 1. resme takıldı ama ya bilinçli yapmamıştır ya da görsel öyledir Rolling Eyes 1. deki resme efektleride sen verdiysen süper Wink efektler bana ait Twisted Evil TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 18 yil once #10 imzanda çok tatlı olmuş beyaz çok parlıyor ama onu biraz daha matlaştırman lazım Wink TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
4 4Ever2Gether OP ⭐ 19y 18 yil once (düzenlendi) #11 - Resim Silinmiş. 19 Ocak 2008 Cumartesi Www.ExtraLoob.Com TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 18 yil once #12 çok karanlık çalışıyorsun tarzın bu anlıyorum ama biraz daha netleştir bence Razz TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
4 4Ever2Gether OP ⭐ 19y 18 yil once #13 Zevkler Ve Renkler Hayatımızın anlamı Twisted Evil TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
4 4Ever2Gether OP ⭐ 19y 18 yil once #14 20 Ocak 2008 * Pazar TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MoonLife ⭐ 19y 18 yil once #15 süperr extraokk TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
4 4Ever2Gether OP ⭐ 19y 18 yil once #16 22 Ocak 2008 * Salı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil