Beyler ben nedense bütün gün Extraloob'a giremedim yauw. Hep Error403.html sayfası çıktı. Problem bendemiydi sitedemiydi acaba Question
Extraloob 'a giremedim yauw:S
· 27 Yanıt · 3.3K görüntüleme 0 okuyor
27 Yanıt
küçük bir saldırı yapılmıştı sadece,şükür kazasız belasız atlattık gene beraberiz.
Çaktırmayın Twisted Evil
hep oluyo ya kim yapıyo Rolling Eyes
Yaw adam sunucudaki bizim bölümümüzün üstüne kahve dökmüş önemli değil geçelim. Twisted Evil
saldırı değil aslında sunuculardan kaynaklı bir sorun Wink
Yine beraberiz yauw ona bakın. Forever*forums
headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9
headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9
çok sıkışmış WC bulamamış , sen gel bizim server a işe Laughing töbe yarabbi yaw Twisted Evil Mr. Green
Ehehehe gitsin başka yere Çövdürsün yaff Razz Twisted Evil
arkadaşlar makara yapıyoruz ama sorun yok korkulacak birşey yok.
eceli gelen köpek cami duvarına isermis... (bunun hukuksal bi cezası felan yokmu?)
Yapan kim bilsek bi Razz Twisted Evil
İnandılar yaw. Ahuaha. Hukuksal cezası diyince heuksal anladım hukuksal bi yerine. Adamın kafaya glavie mi çakalım diyecektim. Mr. Green Adam servera sıkışmış işemiş insanlık hali anlayış biraz aaaa.
ben heuksal sevmem bicheon dan bişiler yokmuydu Twisted Evil
durun kalemini ben kırayım.
durun kalemini ben kırayım.

Ok kalem kırılmıştır. Mr. Green
burda post kasıldıgına dair duyumlar aldım Mr. Green Mr. Green Mr. Green
burda post kasıldıgına dair duyumlar aldım Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ne münasebet. Twisted Evil
Hangi İSpiyoncu söyledi Twisted Evil
peki madem ii post uh as dsad nese siz ne yapıyorsanız devam^^
kalemi ben kırıcaktım sana ne oluyo Idea alla alla ya Laughing
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap