Fark eden var mi? hangilerimiz sazan.avi olduk.. 😈
ps: ben bittim sen bir el daha oyna mahmut 😁
Extraloob 1 nisan
· 6 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
Kalkandelen
⭐ 17y
Çocukken 1 nisan daha iyiydi . Şimdi iş güç 1 nisanı düşünecek vakit bile yok. sick1
Kalkandelen
⭐ 17y
Ps: birden görünce yok artık diye gözlerimi çıkardım ama ayrıntıya girince .... 😈 😈
Bu mesaj Redd rumuzlu uyeden alinti yapildi
ben 1 nisan'a karsiyim gerci, nedeni tarihte belli..15.yuzyilda hacli ordusunun endülüs muslumanlarini kandirarak katlettigi tarihle yayilmistir.
Çocukken 1 nisan daha iyiydi . Şimdi iş güç 1 nisanı düşünecek vakit bile yok. sick1
ben 1 nisan'a karsiyim gerci, nedeni tarihte belli..15.yuzyilda hacli ordusunun endülüs muslumanlarini kandirarak katlettigi tarihle yayilmistir.
M
Mr. Mojo Risin'
⭐ 14y
Bu mesaj sweetCHIEF rumuzlu uyeden alinti yapildi
Al bir de buradan ye 😁
Bu mesaj Redd rumuzlu uyeden alinti yapildiÇocukken 1 nisan daha iyiydi . Şimdi iş güç 1 nisanı düşünecek vakit bile yok. sick1
Al bir de buradan ye 😁
Bu mesaj Mr. Mojo Risin' rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj sweetCHIEF rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj Redd rumuzlu uyeden alinti yapildiÇocukken 1 nisan daha iyiydi . Şimdi iş güç 1 nisanı düşünecek vakit bile yok. sick1
Al bir de buradan ye 😁
Spoiler
1 nisan 😜 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap