Icerige atla
Extraloob

EXL Ailesine Duyrulur!!!

· 19 Yanıt · 2.5K görüntüleme
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y
En son yaptığımız toplantıda sromaster,deneme moderatör,old school,sözlük yazarları seçimi bölümlerine tekrardan düzenleyeceğiz.Kısa süre sonra tekrar seçmelere başlayacağız.Bu bağlamda sabırlı olursanız seviniriz.Okullar kapandıktan hemen sonra yeni seçimler başlayacaktır ve bu yolda yarışı kazanan dostlarım bizlerle beraber çalışmaya hak kazanacaktır.İyi bir player,topluluk ile beraber çalışma ortamı,yaşından olgun,photoshop'dan anlayan arkadaşlarımızı aramıza bekliyoruz.Süper karne hediyeleriniz şimdiden hazır.Bizi izlemeye devam edin.EXL ailesinden selamlar...
19 Yanıt
H
Hayta35 ⭐ 16y
🤝
Y
En son yaptığımız toplantıda sromaster,deneme moderatör,old school,sözlük yazarları seçimi bölümlerine tekrardan düzenleyeceğiz.Kısa süre sonra tekrar seçmelere başlayacağız.Bu bağlamda sabırlı olursanız seviniriz.

biligilendirdigin saolasın.. 🙏
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y
En son yaptığımız toplantıda sromaster,deneme moderatör,old school,sözlük yazarları seçimi bölümlerine tekrardan düzenleyeceğiz.Kısa süre sonra tekrar seçmelere başlayacağız.Bu bağlamda sabırlı olursanız seviniriz.Okullar kapandıktan hemen sonra yeni seçimler başlayacaktır ve bu yolda yarışı kazanan dostlarım bizlerle beraber çalışmaya hak kazanacaktır.İyi bir player,topluluk ile beraber çalışma ortamı,yaşından olgun,photoshop'dan anlayan arkadaşlarımızı aramıza bekliyoruz.Süper karne hediyeleriniz şimdiden hazır.Bizi izlemeye devam edin.EXL ailesinden selamlar...
U
Ural_Tulga ⭐ 15y
Nice nice very nice continue cicioe2
L
Loras ⭐ 16y
hayırlısı ..
S
Önce ZSZC bölümüne adam gibi işiyle ilgilenecek bi mod koyun 3 aydır konu açıyorum sorunuma 1 cvp atan mod yok.
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y
Önce ZSZC bölümüne adam gibi işiyle ilgilenecek bi mod koyun 3 aydır konu açıyorum sorunuma 1 cvp atan mod yok.

Ufak ufak ayarlayacağız.Hepsi aklımda.Siteyi yeniden düzenlemeye koyduk. 😉
L
Loras ⭐ 16y
şu Bilgiliyim , Keşfediyorum kısımlarının degişme ihtimali var mı ❓
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y

Malesef.
L
Loras ⭐ 16y

Malesef.

degişmesine çokta gerek yok zaten summer1:

Ps: Bu yenilikler yapılırken forum bi müddetligine kapatılcak mı ❓
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y

Malesef.

degişmesine çokta gerek yok zaten summer1:

Ps: Bu yenilikler yapılırken forum bi müddetligine kapatılcak mı ❓

Hayır herşey yavaş yavaş halledilecektir.
L
Loras ⭐ 16y
tamam, bilgilendirme için teşekkürler 😘
EfsaneSro
EfsaneSro ⭐ 18y
loras haklsıın bence 2008 yılından beri üyeyim hayla siteyi keşfediyorum 😄 ya nerdeyse her gün sitedeyim siteyi keşfediyorum diyor bari eski üyelerde kalksın 😄 ve siteye yeni bölümler eklenmesini istiyorum belki vardır o kadar seçeneklerden görememişimdir

1. Tanışma Kaynaşma
2. Genel Sohbet
3. Forum Oyunları

ve birşey daha sorcam post kasmanın yasak olmadığı bölümlerin linklerini verirmisiniz sık kullananlara ekliyecem çok geri kaldım mesaj sayısından 😊 biraz mesaj sayım çoğalsın ?
M
M ' BiLGiN ⭐ 19y
Hayırlısı bakalım..
L
Loras ⭐ 16y
loras haklsıın bence 2008 yılından beri üyeyim hayla siteyi keşfediyorum 😄 ya nerdeyse her gün sitedeyim siteyi keşfediyorum diyor bari eski üyelerde kalksın 😄 ve siteye yeni bölümler eklenmesini istiyorum belki vardır o kadar seçeneklerden görememişimdir

1. Tanışma Kaynaşma
2. Genel Sohbet
3. Forum Oyunları

ve birşey daha sorcam post kasmanın yasak olmadığı bölümlerin linklerini verirmisiniz sık kullananlara ekliyecem çok geri kaldım mesaj sayısından 😊 biraz mesaj sayım çoğalsın ?

bende öle başladım ama forumda daha fazla takıldıkça mesajlarımı 1,5K ya kadar çıkardım
EfsaneSro
EfsaneSro ⭐ 18y
post kasmak yasak değilse yani her 1 dk da bir mesaj atabiliyorsak mesaj kasabilirmiyim biraz 😄
R
RequieM ⭐ 17y
photoshop bilgisimi dediniz?

durun 5dk sonra size eski imza müzemi açayım ^^
X
XER0 ⭐ 19y
Her geçen ayla daha dağınık bir foruma girdiğim izlenimine kapılıyorum. İyiye değil kötüye doğru bir gidişat var.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: