P PHR34|< OP ⭐ 18y 16 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Q Quensis ⭐ 19y 16 yil once #2 İçerik iyi hoş da başlıkla alakasını çözebilmiş değilim. 😐 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xplosive ⭐ 17y 16 yil once #3 İçerik iyi hoş da başlıkla alakasını çözebilmiş değilim. :|+1Ps: 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I IronyOfFate ⭐ 17y 16 yil once #4 Güzel paylaşım beğenerek okudum... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O Optimus Prime ⭐ 18y 16 yil once #5 Güzel paylaşım beğenerek okudum...Paylaşım güzelde,başlığıda alakalı birşey yapsa çok güzel olacak 🎭 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H Hypnosis ⭐ 17y 16 yil once #6 Görmüştüm sanki 😄 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PHR34|< OP ⭐ 18y 16 yil once #7 İçerik iyi hoş da başlıkla alakasını çözebilmiş değilim. :|Bencede 🙄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D destiny ⭐ 18y 16 yil once #8 Güzelmiş beğendim. 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Continuum ⭐ 18y 16 yil once #9 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Brooklyn ⭐ 18y 16 yil once #10 Başlığı bende çözebilmiş değilim 😄İçeriği güzel 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EmmaW ⭐ 19y 16 yil once #11 sanki bunu öncedende biyerde okumuştum 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #12 basit. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PHR34|< OP ⭐ 18y 16 yil once #13 basit.Ama Etkili 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil