Icerige atla
Extraloob

Evlenmek İstermisin ?

· 12 Yanıt · 1.7K görüntüleme
D
destiny OP ⭐ 18y
Evet beyler ileride evlenmeyi düşünüyormusnuz ?
12 Yanıt
W
Daha bunları düşünmek için erken ama inş. karşıma hayatımın kadını diyebileceğim biri çıkar.Daha Lise bitcek+İnş üni+zurtzart derken biraz zor görünüyo ama 😁
S
Streetwise ⭐ 19y
Okul hayatı bitmeden,askerlik bitmeden,iş güç sahibi olmadan asla.
T
TitusPullo ⭐ 19y
Karşıma hayatımın kadını diyebileceğim birisi çıkarsa neden olmasın. Şöyle işimi kurana kadar hayır.
D
destiny OP ⭐ 18y
Ben iş kurmadan Asla ve asla.
A
addIcFb ⭐ 19y
Karşıma hayatımın kadını diyebileceğim birisi çıkarsa neden olmasın. Şöyle işimi kurana kadar hayır.

aynen öyle 😎
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Hayır.Hiç Evlenmeyeceğim
U
Uykucu ⭐ 19y
Hayır 🤘
J
Journalist ⭐ 19y
1-kendi işimi kurup evimi-araba mı almadan evlenmem
2-bunlar olsada hayatımın kadınını bulamassam evlenmem
3-Evlenirsem Hepinizi Davet Ederim Düğünüme ☕
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

yok öyle birşey sakın evlenmeyin ne kadar gereksiz bir kadınla yaşamak çok eşlilik varken hayatınızı tek eşliliğe bağlamayın aman diyorum illa ben evleneceğim arkadaş diyorsanız evlilik yaşı min. 32+ ve çocuk sahibi olma yaşı min. 35+ bunu harici asrın hatası olur ☕
_
_HaNNiBaL_ ⭐ 19y

yok öyle birşey sakın evlenmeyin ne kadar gereksiz bir kadınla yaşamak çok eşlilik varken hayatınızı tek eşliliğe bağlamayın aman diyorum illa ben evleneceğim arkadaş diyorsanız evlilik yaşı min. 32+ ve çocuk sahibi olma yaşı min. 35+ bunu harici asrın hatası olur ☕

Bencede Alıcan Kendine Bir Ev Düzcen İçini Bide Pc Birde İŞ Bulcan Gel Keyfim Gel Anasını Satıyıım
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Cocuklarım olmadan asla :aliyesmiley:
Neden olmasın doğru kişi lazım bize 😊.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: