Icerige atla
Extraloob

Êvet Jaysean üyesniin banlanmasını arz ederim

· 32 Yanıt · 2.6K görüntüleme
T
TheBigDady OP ⭐ 19y
Evet arkadaşlar başlıyoruz.
- Resim Silinmiş.
Bu benim yolladığım ilk mesaj
- Resim Silinmiş.Buda onun yolladığı
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Bu yazıyı yazdığım anda adam msnden çıktı.Umarım gereğini yaparsınız
Kanıtım bunlardan ibarettir bu şahısa 200 kredili isrobot ve 100 kontör verdim geriğnin yapılmasını arz ederim 😠.Ve hemen Acc'ın ıd pw değiştirmiştir şahıs
32 Yanıt
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
🙄
T
TheBigDady OP ⭐ 19y
Bunu yapan bir müslüman yada insan değildir o kesin.Ramazan'dayız sözde kur'an bu dönemde indirilmiştir bunu yapan ne insandır nede hayvan.Umarım allah cezalarını verir :))
T
TheBigDady OP ⭐ 19y
İki elim yakasında olucak diğer alemde inşallah.Haram mal yiyen bir insan zaten cennete giremicek.Umarım gereğini yaparsınız.
B
Yazık Yazık... Okann aBi Duy bunları !!
P
Prophecy ⭐ 17y
/Tasındı
C
catman ⭐ 17y
eğer acountun bilgilerini değiştirdiysen onaylaman lazım msn üzerinden
T
TheBigDady OP ⭐ 19y
Görevliler hala birşey yapmadı 1 saat geçti.Sizi bekliyorum görevliler ?
R
Redline ⭐ 19y
Bu olay sen ve o kişi arasında değilmi yetkililerin bişe yapabileceğini zannetmem. 🤔
T
TheBigDady OP ⭐ 19y
Ben bu üyenin bu forumdan uzaklaştırılmasını istiyorum.Tek isteğim budur.
Biz bu adamla cs oynadık bide inanmıyorum ya.Adam aldı bilgileri kazık attı.Kanıtlar bundan ibaret
A
Gerçekten GEçmiş Olsun. Bu Tür Adamlara Güvenmeden iş yapmayacaksın 🙄

Ps:Çok Geçmiş Olsun..
T
TheBigDady OP ⭐ 19y
Gerçekten GEçmiş Olsun. Bu Tür Adamlara Güvenmeden iş yapmayacaksın 🙄

Ps:Çok Geçmiş Olsun..

Çok teşekkür ederim.
C
Caprice ⭐ 19y
Neyine güvenipte verdin şifreni hemen,tamam onun suçuda var ama en büyük suç senin,hırsızın suçu muhabbetlerine girme sen kapıyı ardına kadar açmışşın,sonra ahiret muhabbetleri,biraz daha dikkat lütfen,Jaysean'a ise gereken yapılacak.
T
TheBigDady OP ⭐ 19y
Ben nerden biliyim.Adam Old school'dan anlatabiliyormuyum güvenilir damgası vurulmuş mesaj adeti 880 exL eskilerinden.Bundan dolayı güvendim.
T
TheBigDady OP ⭐ 19y
Ulan bende şans olsa tamda sbot acc buldum diyordum.Para ile alıcam bundan sonra hiç bir şey vermicem kimseye ders oldu buda bana.
C
Crown ⭐ 19y
Ps: Pardon karıştırmışım ^^
S
Sensei ⭐ 17y
Geçmiş olsun.Caprice tamamen doğru söylüyor..Ama banlansada yine üye olup aramıza giricektir.^^
Neyine güvenipte verdin şifreni hemen,tamam onun suçuda var ama en büyük suç senin,hırsızın suçu muhabbetlerine girme sen kapıyı ardına kadar açmışşın,sonra ahiret muhabbetleri,biraz daha dikkat lütfen,Jaysean'a ise gereken yapılacak.

👍
T
TheBigDady OP ⭐ 19y
Ps: Pardon karıştırmışım ^^

Anlamadım neyi karıştırdın 😱
Geçmiş olsun.Caprice tamamen doğru söylüyor..Ama banlansada yine üye olup aramıza giricektir.^^

👍

İstediği kadar aramıza girsin.Bu isim lekelidir arkadaşım bu nickten başka birnin dolandırılmasını istemiyorum.Ne yani bırakıcaz istediğini dolandırsın 😐 .Kolaymı bu ya ? Bu bota para verildi verilen şeylere.Gereğinin yapılmasını istiyorum. 😕
T
TheBigDady OP ⭐ 19y
Adam hala forumda ve elini sallaya sallaya giriyor.Ya uzaklaştırma verin ya buna ayrı bi rank verin dolandırıcı'dır diye bir şey yaparmısınız.Veya kökten çözüm banlarmısınız.
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Ya uzaklaştırma verin ya buna ayrı bi rank verin dolandırıcı'dır diye.

😁

Gereken yapılacaktır. 🍿

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: