Alternatif (başka biri)
Spoiler
http://tr.twitch.tv/itshafu
Var böyle güzel ablalar bir tanede beyaz tenli siyah saçlı bir ablamız vardı o daha güzel oynuyordu :D
berbat oynuyor makara:
berbat oynuyor makara:
Bence sen oynayışına bakmıyorsun makara: makara:
Bu mesaj Unfaithful rumuzlu uyeden alinti yapildiberbat oynuyor makara:
Bence sen oynayışına bakmıyorsun makara: makara:
kendisi tatlı olabilir hatta güzel olabilir ama lolde feedersa pompa yok gg wp makara:

Abi oyuna baslamıstım bir aralar ogreten olmadıgı için bırakmıstım bu videodan sonra tekrar baslamaya karar verdim. Bana en az videoda ki hatun kadar oynamayı öğretebilecek var mı? :D
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildiAbi oyuna baslamıstım bir aralar ogreten olmadıgı için bırakmıstım bu videodan sonra tekrar baslamaya karar verdim. Bana en az videoda ki hatun kadar oynamayı öğretebilecek var mı? :D
Seni dotaya alalım :P

Abi oyuna baslamıstım bir aralar ogreten olmadıgı için bırakmıstım bu videodan sonra tekrar baslamaya karar verdim. Bana en az videoda ki hatun kadar oynamayı öğretebilecek var mı? :D
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildiAbi oyuna baslamıstım bir aralar ogreten olmadıgı için bırakmıstım bu videodan sonra tekrar baslamaya karar verdim. Bana en az videoda ki hatun kadar oynamayı öğretebilecek var mı? :D
Oyunu öğretmek diye bir şey yok abi oynaya oynaya öğreneceksin.
advance-5-level-iken-p-t268327.html
Bkz burada ben oynadığım karakterler yakından uzaktan ilgili olmayan itemları almışım 😁
advance-the-nyandalee-p-t268380.html
Bkz burada oynadığım oyunu görünce seçtiğim spell'e gülüyorum
Zamanla öğreneceksin summer3:

Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildiAbi oyuna baslamıstım bir aralar ogreten olmadıgı için bırakmıstım bu videodan sonra tekrar baslamaya karar verdim. Bana en az videoda ki hatun kadar oynamayı öğretebilecek var mı? :D
Oyunu öğretmek diye bir şey yok abi oynaya oynaya öğreneceksin.
advance-5-level-iken-p-t268327.html
Bkz burada ben oynadığım karakterler yakından uzaktan ilgili olmayan itemları almışım 😁
advance-the-nyandalee-p-t268380.html
Bkz burada oynadığım oyunu görünce seçtiğim spell'e gülüyorum
Zamanla öğreneceksin summer3:
İyi güzel diyorsunda oynamayı bilmediğim için çok küfür ediyorlar oyunda olmadi:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap