okan abi batu falan?
senin nick ne?
Event - Petler - Yeni Server Hepsi Geldi [ 06 Kasım ]
· 60 Yanıt · 9.8K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
bari buda benden iLk oLsun Twisted Evil
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
hehe Güzel Durmuş.
Bende Saturn'deym
CariBeuDusk Wink
Bende Saturn'deym
CariBeuDusk Wink
oha lib 12 lv de ticket açmışın zuhahaha Twisted Evil Mr. Green (beleş)
earth ghost maskler gdf gibi 2int 2 str werio mu
ee guilde alan yok mu beni Very Happy
ee guilde alan yok mu beni Very Happy
ayipsin hacim pm Lib Cool Wink
beyaz- kırmızı- siyah kafalıklardan hangisi zor çıkıyor?
bu kafalıklara str int vs. özellikler eklenebiliyor mu?
silahcida kanatların konuldugu yere konula biliyor ama nasıl özellik eklenecegini bilmiyorum yardım lütfen.
silahcida kanatların konuldugu yere konula biliyor ama nasıl özellik eklenecegini bilmiyorum yardım lütfen.
FLAG nezmancıkıo Flag Mr. Green
Jewel kaç gün daha çıkmaya devam etcek.Ona göre biriktirelim dimi?
20 kasım
bu kafalıklara str int vs. özellikler eklenebiliyor mu?
str - int eklenmiyor normal kafalık sadece.
S
SleepWalkeR
⭐ 19y
ya bu helmetlerin piyasası nedir mesela pacificte ne eder bunlar? bende blue earth ghost helmet var da satsammı yoksa beklesemmi diye düşünüyorum. ?
penguen peti ne ise yarıo bilen varmı kus ve köpek gibi oda atakmı yapıyor acaba????
Idea Idea Event - Petler - Yeni Server Hepsi Geldi [ 06 Kasım ] Idea Idea
Idea Event : Idea
event süresinde sizlere verilecek yumrutaları So-ok'a kırdıracaksınız, kendisi şehirlerde teleportlarda.
Event'tan çıkacak olanlar.
1. 2 Adet moving speed scrool
2. 500 Hp increase scrool
3. Black eart ghost helmet
4. Dodhing scrool
5. Special return scrool
6. Trigger scrool
7. Hit scrool
8. 3000 gold
9. beyaz(normal) earth ghost helmet
10. red(kırmızı) earth ghost helmet
hacim guzel yazmissin da 2 adet moving speed digil 1 tane 2. bi degisigi yok yada bana cikmadi henux Very Happy
ve kirmizi mavi siyah ve beyaz var 500 hp 500 mp cikiyo ve partylerde cok guzel dusuyo bug u sro yakalamadan yumulalim Cool
gergedan süper ama maskeler sinir bozucu. Acaba bu oyunda earthghostlardan daha çirkin bir yaratık varmıdır da bize bu çirkin maskeleri veriyorlar. İnsan Güzel bir hatun maskesi ne biliyim bir Kartal Kaskı falan verir yaw. Very Happy
ya sizin dediğiniz o şeyler nerden bulunuyo ilk kez duydum Mr. Green
[F New]Solo Gitarist
gergedan süper ama maskeler sinir bozucu. Acaba bu oyunda earthghostlardan daha çirkin bir yaratık varmıdır da bize bu çirkin maskeleri veriyorlar. İnsan Güzel bir hatun maskesi ne biliyim bir Kartal Kaskı falan verir yaw. Very Happy
Ehihihihi ..! Cok dogru söyledin Mr. Green Mr. Green
S
SleepWalkeR
⭐ 19y
bu arada bu scroller falan daha sonra kullanılabilecekmi yani event bittikten sonra???
yani şu an ucuz olan scrolleri alsam ileride satabilirmiyim?
yani şu an ucuz olan scrolleri alsam ileride satabilirmiyim?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Vatan2[ 55-120 Orta-Farm Server ] ?Server Açılış Tarihi 31 Ocak Cuma 21.00? Yeni Bosslar - Yeni Zindanlar - Yeni Kostüm,Binek,Başlık Ve Petler FunSRO ONLINE|YENİ AVATARLAR|YENİ PETLER|FULL EVENT|7/24OYUN ~~~ Yeni Server Hera ve Yeni Event ~~~ Destiny Online 120 Cap Yeni Petler Yeni Server Destiny Online 120 Cap Yeni Petler Yeni Server FREE SİLK