Bir yanım evden kop artık ayrı yaşa ailenden biraz hayatı öğren diyor bi yanım otobüsle git gel diyor ama otobüsle dersime yetişemeyeceğim yol yorgunluğu v.s. olucak valla kafam çok karışık kimseye anlatamadım derdimi burada yazayım dedim okuyup yorum yapan arkadaşlara teşekkürler. 💀
Evet video ile uğraşamadım hemen bizim odadan ss leri atayım;
Spoiler

Koridorun sonunda mutfak var giderken solda iki ufak oda bir de tuvalet banyo var 🍺
18.10.2015
Arkadaşlar evdeki ikinci haftamı doldurdum ev harbiden rahat karışan eden yok ev arkadaşımla on numara ilerliyoruz şuan tek sıkıntı yemek yumurta yemekten gıdaklamaya başlarım yakında öle düşünüyorum bir de makarna var neyse... İlk yerleştiğim gün bizim evden çıkarken(izmirden) annem işe gitmişti onla vedalaşamadım tam, dün(17.10.15) eve geri gittim memlekete bir gece kaldım bugün geri dönerken annemle sarıldım hiç bırakasım gelmedi ilk kez böle hissettim ilk seferinde ağlamamıştım evden çıkarken kendimi tutmuştum ama annemle sarılınca çok pis ağlamaya başladım :!!&%&! yine kötü oldum 😁
Umursayıp okuyanlara teşekkür ederim. Neden buraya yazıyorum bende bilmiyorum ama rahatlattı biraz. 🙄

Yaralı style