Icerige atla
Extraloob

Eve yerleştik 2 hafta sonra gelen edit

· 73 Yanıt · 11K görüntüleme · Sayfa 4 / 4
Yanıtlar
Slim Shady
Slim Shady OP ⭐ 14y
Nası yani bu arada net geldi eve
C
clericakar ⭐ 13y
Ben cbü de okuyorum - işletme - İzmir ve okulum arası 42 KM otostop veya manisa seyahatle geliyorum - 1.5 saat yol biraz fazla gelmiş olabilir sana hocam istersen orda ev filan tut ^^ bizim uncubozkoy yakın gerçi sorun olmuyor da seninki sıkıntı gibi 😞
Slim Shady
Slim Shady OP ⭐ 14y
Çıktım eve hacı
Slim Shady
Slim Shady OP ⭐ 14y
Evet video ile uğraşamadım hemen bizim odadan ss leri atayım;
Spoiler

Koridorun sonunda mutfak var giderken solda iki ufak oda bir de tuvalet banyo var 🍺
Slim Shady
Slim Shady OP ⭐ 14y
Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi
Hayırlı olsun kardeş

Teşekkür ederim bro 🍺
B
BigWarLike ⭐ 19y
Tehdit derken ? göremedim mesajı 😄
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
Resimler patlak kardeş
Slim Shady
Slim Shady OP ⭐ 14y
Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Resimler patlak kardeş

1. sayfaya ekledim.
M
tek başına yaşamak, bazı ciddi şeylerin farkına daha çok varmana vesile olacaktır bro, iyi bir karar vermişsin. Zamanla evi de daha güzel hale getirirsin, bakmışsın okulun bitmiş ve kendin düzdüğün bir evin var 👍
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
tek başına yaşamak, bazı ciddi şeylerin farkına daha çok varmana vesile olacaktır bro, iyi bir karar vermişsin. Zamanla evi de daha güzel hale getirirsin, bakmışsın okulun bitmiş ve kendin düzdüğün bir evin var [emoji106]

İstanbulda yaşamadan olmaz o iş bence xd
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Canımcım duygulanmışsın olur öyle çok yumurta,makarna yiyorsan eve 2 dumble birde z bar alıp spor yap biraz boşa gitmesin yediklerin 😄
ps:ev düzenli görünüyor güle güle oturun
R
RoqA ⭐ 17y
mevzuyu başından takip edemedim son editi okudum sadece, yemek konusunda tavsiyem yakınlarda a101 şok bim vs varsa burdan ucuz ama güzel ve hızlı hazırlanan şeylerden alın atın dolaba, örneğin tost ekmeği alın bi paket bi paket de kaşar peyniri yapmanız gereken sadece ekmeğin arasına koyup tost makinesine atmak, bunun gibi çözümler üretin baya etkili oluyor tavuk burger olur hazır pizza olur ben çok yedim bu şekilde 😜 hatta pilav yapmayı biliyosanız ki zor bi şey değil öğrenin yapın bilmiyosanız da 😜 yine dondurulmuş gıdalar kısmında döner falan oluyor onunla kombinleyip yiyin 😜 dışardan söylediğindeki harcamanın yarısı oluyor en az ki biz 40-50 liralık ürünle içinde tatlımız içeceğimize varana kadar her şey alıp 1 hafta yaşamıştık 😄
Slim Shady
Slim Shady OP ⭐ 14y
Yorumlarınız için teşekkürler. 😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: