Icerige atla
Extraloob

Evdekı Namaz Seccadelerı Hakkındakı Buyuk Gızlı Sımge!!...

· 52 Yanıt · 3.4K görüntüleme
S
Sky34 OP ⭐ 17y
Arkadaslar Sımdı Sıze Anlatıcaklarım Basından Gecen Bır OLay ❓ Ne Diye Sorarsanız Acıklıyım

Amcamlar 6 gun once almanyadan bıze zıyarete geldı amcam cok kulturlu dınıne baglı bı o kdrda bılgılı bır adamdır bır gun annemle ozel bır konuda konusurken duydum amcam anneme soyle dıyordu
Seccadelerde Hac Saklı Haberın war mı cnm yegenım
Ben Sasa Kaldım Hemen Amcama Kosdum Sordum Bu OLay 2 gun once oldu!...
Sonra bana anlatmaya basladı yavrum dedı bızım aldıgımız seccaeler warya onlar hrıstıyan yabancı ulkelerden gelıor cok uzaktan ve bu kendını bılmezler bılerek ıcıne hac sımgesı ve ısaretı saklıyorlar bızım evdekılerı yere serdım bana ıcındekı hacları gosterde sastım kaldım bu haclar ıse motıf ve sembollerde saklı + ısaretlı ıste amcam oyuzden hıc sembollu almaz kac tane sembolluden hac sokmus bır bılsenız bu arada amcam bıze su ogudu werdı seccadelerı duz renk alın motıfsız ama bu hac saklı seccadeler gunah dılmıs cunku bız seccdadeyı yerın temızlıgı ıcın serıyoruz namaz kılarken bu nedenle yınede duz renk alın sımdı sıze bnımdebuldugum bırkac haclı seccadeyı gosterıcem arklar!!..

- Resim Silinmiş." alt="" loading="lazy">

elımle cızdım gorun dıye- Resim Silinmiş." alt="" loading="lazy">

bır tane daha yakaldım benden bu kdr onuda paylasıyuım
- Resim Silinmiş." alt="" loading="lazy">

bırcok kısı ınanmayabılır gıdın evınızdekılere bakın bu gunah deıl ama tedbırlı olmakta yarar war!!
BU KONUYU ONEMLI GORDUGUM ICIN EXL LE PAYLASTIM SAYGILAR Sky34 ☕ 👍 😗 🤤 🎭 🕵️ 👍 🍺 🍿 👴 🎅 ❤️ 🙏
52 Yanıt
S
Sky34 OP ⭐ 17y
herıfler motıflerın arasna sımgelerın arasına saklıyo hac ısaretını yolluyorlar tum dunyaya gunah ama bu bızm ıcın gunah deıl cunku yer temızlıgı ııcın kulanıyoruz tesekkurler!...
S
Sky34 OP ⭐ 17y
boyle gızlı gerceklerı sızlerle paylasmaya devam edecegım
W
resim i göremedim :S
R
-
DeathKinq
DeathKinq ⭐ 17y
$imdi ßunLara Sövsenn Haq DeqiLmiiiiiiiiiiiiiiii?!!?!?!?!?!?!?!?!
B
Buzzz ⭐ 18y
offff poffff 😢 😢
O
oLdCiTyLee ⭐ 18y
ben önceden de duymuştum çok önemli bi konuya parmak basmışsın teşekkürler arkadaşım 👍
B
Black Rain ⭐ 19y
Yaptığınız ibadetle yere serdiğiniz bir örtüyü bağdaştırıyorsunuz. 🙄
T
Truth ⭐ 18y

Dilimi kopardın yapıştırdın ❤️
B
BaSoryong ⭐ 18y
yerde ne olursa olsun ibadetimizi yapıp allaha canı gönülden inandıktan sonra sorun olmaz.
W
yerde ne olursa olsun ibadetimizi yapıp allaha canı gönülden inandıktan sonra sorun olmaz.

+1905 👍
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y

Hristiyan devletleri bu kurnazlıkları niçin yapıyor anlamıyorum. 🙄
M
Macro ⭐ 19y
Oradaki motiften bir haç aramak istesen elbette bulursun, en basitinden birbirine çakışan iki dik doğru bile haç sayılır. Kendi düşüncenizle kendinizi boğmak bu.
B
BaSoryong ⭐ 18y
Oradaki motiften bir haç aramak istesen elbette bulursun, en basitinden birbirine çakışan iki dik doğru bile haç sayılır. Kendi düşüncenizle kendinizi boğmak bu.

+1905
S
Sky34 OP ⭐ 17y
hepımız dogru soyluyoruz ama buda yabancıların hrıstıyanların ıcındekı kotulugu gosterır ORUCLUYUM:s gece sadece 1 yumurta yedım acım wowww yetısemedık gece
C
Caprice ⭐ 19y
(: İllaki bulursun oradaki motifler düzenli bir şekilde dizildiğinden bulmaman imkansız zaten,ki olsa bile bunun senin ibadetinle alakası yok araç olarak kullanıyorsun en nihayetinde olsa ne olur olmasa ne olur.
S
Sky34 OP ⭐ 17y
arklar ne olursa olsun duz renk duz desen motıfsız seccade alalım xD
S
samed12345 ⭐ 17y
cok saol bizimkiler duz desensiz 😄
I
Inception ⭐ 18y

👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: