Icerige atla
Extraloob

BUYUK ANKET- Charımı Bow Çeviriyimmi?

· 37 Yanıt · 4.5K görüntüleme
D
destiny OP ⭐ 18y
Evet beyler yarın bayram e haliyle bizde para alıcaz tabi, 800 silk falan alabilirim yarın sizce 95 ff glaive charımı çeviriyimmi?

Char hakkında bilgiler ;

viewtopic.php?f=13&t=131623

Charın HEUKSAL skill durumu ( Kaç silke patlar ) ;

37 Yanıt
.NET
.NET ⭐ 19y
Çok büyük anketmiş be 😆
Hacı şöyle söyleyeyim. Son gelen skiller ile bow ch. charlarda iş yapabilen tek yapılandırma benim gözümde. Eğer sp yeter dersen çevir derim ben.
[F New]Solo Gitarist
J
JawBreaker ⭐ 18y
Çevir. ☕
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Bn Glavie hastası olarak Çevirmemeni isterim 😜
D
destiny OP ⭐ 18y
beyler kaç silk ile kapatabiliirim? bir süre sonra 40 lv heuksalı ztn curst ile kapatırım ama mastery falan bana birisi yardım etsin 😄
E
Expectance ⭐ 17y
Çevir
.NET
.NET ⭐ 19y
beyler kaç silk ile kapatabiliirim? bir süre sonra 40 lv heuksalı ztn curst ile kapatırım ama mastery falan bana birisi yardım etsin :D

işte onu bilmem 😁
[F New]Solo Gitarist
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
beyler kaç silk ile kapatabiliirim? bir süre sonra 40 lv heuksalı ztn curst ile kapatırım ama mastery falan bana birisi yardım etsin :D

Eğer Çevircem dersen işin zor herkes bunun altından kalkamaz. 😎
M
Metamorph ⭐ 19y
Yerinde olsam o silke bowa çevirme yerine magic oynar sun glavie düşürürüm.
D
destiny OP ⭐ 18y
düşeceği ne mağlum işte 😄
K
Kup ⭐ 18y
Arrow sıkıntısı var, böyle güzel bir charı bowa çevirirsen oturur ağlarım 😆
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
😜 😆
Arrow sıkıntısı var, böyle güzel bir charı bowa çevirirsen oturur ağlarım 😆
.NET
.NET ⭐ 19y

daha mantıklı
[F New]Solo Gitarist
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y

daha mantıklı

Mantıklı olduğu kadar Riskli 😎
I
Küresel ısınmada ağaçlar gittikçe azalırken arrow'un sapı'nın ağaç'lardan olması hmm . Çok para harcatır ^^
Ps:Hesaplasana skilleri çevirmeyi.25 mi 20 silk mi ne 5 tane skill düşürüyor.100 Silk = 20 Skill.
Buda demek oluyorki hesapla işte 😜
Ps2: Bence çevir.Son gelen Update'de iş yapabilen tek CHN bow oldu.2 tane knock yapabilen combo geldi.Bunun sonucunda diğerlerine göre üstünlük sağlamış durumda.
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Küresel ısınmada ağaçlar gittikçe azalırken arrow'un sapı'nın ağaç'lardan olması hmm . Çok para harcatır ^^
Ps:Hesaplasana skilleri çevirmeyi.25 mi 20 silk mi ne 5 tane skill düşürüyor.100 Silk = 20 Skill.
Buda demek oluyorki hesapla işte 😜
Ps2: Bence çevir.Son gelen Update'de iş yapabilen tek CHN bow oldu.2 tane knock yapabilen combo geldi.Bunun sonucunda diğerlerine göre üstünlük sağlamış durumda.

Oğuz bu açıklamaların Bni deli ediyo ya tmm cuk diye oturtuyosn daha cevap veremicem Oğuzu dinle bnce 😆 😆
E
Explosive ⭐ 17y
valla oyundan zevk alayım diyorsan cevir.. benim char ilk basta bowdu.. sonra glavie ye dönderdim.. simdide blade char^^ sırf zevkine build degistiriyorm..
I
valla oyundan zevk alayım diyorsan cevir.. benim char ilk basta bowdu.. sonra glavie ye dönderdim.. simdide blade char^^ sırf zevkine build degistiriyorm..

Potçu akraba sanırım 😆
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
😆

Potçu akraba sanırım 😆
I
Infinity ⭐ 18y
bence çevirme.

çok büyük masraf ister. o harcadıgın silklerin hepsiyle magic pop alsan bi glavie %100 çıkar sun yani.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: