hepsinin psd si var yonetimden yada yakin arkadaslarimdan isteyen olursa yazilari degistirebilirim.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
evde internet yokken yaptigim 33 imza
· 33 Yanıt · 5.0K görüntüleme 0 okuyor
33 Yanıt
hepsi çok güzel extraokk
penny bana bi tane imza yaparmısn acaba senin ve roninimza ları çok güzel oluyorda
Y
YuMi__YuMi
⭐ 19y
aynen banada Very Happy
ooo batucum çok güzel tebrik ederim Wink
G
GooD_D3wiL
⭐ 19y
cok güzel olmus tebrikler
Wow her konuda yapmıssın bi tane 33 imza recor olmalı bu Mr. Green
eeee aLLah boş duranı sevmezmiş iyi oLmuş Cool
Süper hepsi net gelmedimi daha? Neutral
L
LorD_LeGoLaS
⭐ 19y
-Resim Silinmiş.
Hacım Bunu bana Yapabilirmisin LorD_LeGolaS Moderatör diye..Çok sevinirim tam benlik bu.. Mr. Green extrabeer
Hacım Bunu bana Yapabilirmisin LorD_LeGolaS Moderatör diye..Çok sevinirim tam benlik bu.. Mr. Green extrabeer
heralde batunun tam olarak ewine internet bağlanmamış sanırsam .
Bi ara bir tarzın vardı ışşıklanırmaları fln mükemmel olan bak bu yeni tarzında onuda bozdun... Çok fazla blur uyguluyorsun. Curves ayarlarıylada biraz daha oyna derim ben daha iyi olucak emin ol Mr. Green
eline sağlık süperler
1. imzaya göz koydum çok iyi olmuş
1. imzaya göz koydum çok iyi olmuş
hepsi süper extraokk extraokk
hacım bence sen hiç neti bağlatma 3 ay sonra grafiker olarak burs falan kazanırsın yurtdışından iyice çoştun güzelim harbiden çok seviniyorum adına çok güzel bir kabiliyetin sonradan ortaya çıktı ellerine sağlık extrabeer
-Resim Silinmiş.
en güzeli de budur...
-Resim Silinmiş.
en güzeli de budur...
hacım bence sen hiç neti bağlatma 3 ay sonra grafiker olarak burs falan kazanırsın yurtdışından iyice çoştun güzelim harbiden çok seviniyorum adına çok güzel bir kabiliyetin sonradan ortaya çıktı ellerine sağlık extrabeer
-Resim Silinmiş.
en güzeli de budur...
+1
benim için
1-bengü
2-rihanna extrabeer
4
4Ever2Gether
⭐ 19y
Hepsi Muhteşem Herzamankı gibi . extraokk
Ya şu arkaplan renklendırme yada arkaplan uyarlamaları hakkında sabit bi topic acsanız ıyı olcak harbi ögrenmek istiyorum ya Shocked
Ya şu arkaplan renklendırme yada arkaplan uyarlamaları hakkında sabit bi topic acsanız ıyı olcak harbi ögrenmek istiyorum ya Shocked
Bittim ya mükemmeller tebrik etmeye arayayım bi. Penny the İmzamaker.. Mr. Green
beyler konuya kulak verin bence bakın cidden öğrenmek isteyen birisi var bir tane arka plan yapın yapım aşamasını komple ss ile kayıt altına alıp bir bilgi kaynağı olarak sunun bence çok güzel olur ayrıca Wink
beyler konuya kulak verin bence bakın cidden öğrenmek isteyen birisi var bir tane arka plan yapın yapım aşamasını komple ss ile kayıt altına alıp bir bilgi kaynağı olarak sunun bence çok güzel olur ayrıca Wink
Eveeeeeeeeeet. Very Happy Very Happy
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap