çoğu denememiş arkadaşım european hybridlerin güçlü olabileceği kanısındadır. ama bana göre yanlış
chineselerden hybrid char güçlü olur eğer dengeli ve mantıklı bi builtle gelirseniz;
çünkü her chinese char hybrid sayılır, full str glavier bile olsa bi char o el yakmayı kullanmak zorundadır o yüzden itemlerine her koşulda int basması zorunludur. veya intler... bi full int swordçunun sadece nuke kullanarak kral olduu görülmemiştir full sun falan değilse
european ise tam tersi.kesinlikle pure charlardır int charlar (wizard-warlock gibi) str yi canları için, str char lar da (warrior rogue gibi) int i skill yapma rahatlıı için manayı arttırmak için kullanırlar
yani bi warrior un fazla int vermesi zekası (intellegence) artııı için atağı artcak anlamına gelmiyor. hatta zararına gelir çünkü
vereceği str azalcaı için balans ı vs azalır.
ama dediim gibi kıyafetlerinize tabiki int str hep basmanız lazm hp ve mp nizin yüksek olması için
bazı istisna charlar var warlock un hybrid olması gibi. bu warlock a sadece hp katıcak ve hüsranla belki sonuçlanmayan tek european char tipi. ama gene de pure int bi warlockun daha başarılı olcaına eminim.
demek istediğim european char açıyosanız pure olmalı bana göre
ama bu söylediklerim kesinlikle artislik veya birine şahsen değildir sadece gerek oyunda gerek forumda gördüğüm bana göre yanlış bilgi olduğuna inandığım bişeyi paylaşmak istedim.sizin de fikirlerinizi bekliyorum
european hybridler hakkında
· 16 Replies · 3.8K views 0 reading
16 Replies
N
NigHT_FounDeD
⭐ 19y
berbat:(
I
inyourmind
⭐ 19y
mantikli
ence bi wizardın bikaçtane str vermesi(abartmayın ama 😄 ) ve cleric açıp lite armor girmesi gerekir.Yoksa çok yatar.Ama yok ben kral olacak kodunmu otutturacam gerekise yatıp yatıp kalkarım diyorsa sorun değil 😄
G
GteGrenSemsiye
⭐ 19y
ence bi wizardın bikaçtane str vermesi(abartmayın ama 😄 ) ve cleric açıp lite armor girmesi gerekir.Yoksa çok yatar.Ama yok ben kral olacak kodunmu otutturacam gerekise yatıp yatıp kalkarım diyorsa sorun değil :D
bikaç tane str verirsen o char çorba olur 😁
hybird char bikaç str vermekle olmaz onu planlı bir şekilde statları hesaplayarak vericeksin o zaman charına hybird diyebilirsin.
R
RoyalFlush
⭐ 19y
Hybrid avrupa diye birşey olmaz asla ve asla.Çok istiyorsanız alırsınız bir 2 handed warrior yanına warlock açarsınız olur biter.Warlock la kitler,Warriorla indirirsiniz.Başka çözüm yolu yok.Ben hp 500 artsın diye vuruş gücümden vazgeçmem.
O
Old School
⭐ 19y
Avrupalılarda Hybrid kavramı yoktur Hybrid çar çin karakterleri için geçerlidir
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
aslında 8int 1 str wizard saglam bir yapılandırma olabılır hesapladıgınızda ne normal wizardlae kadar cok yatar ne de damage avatnajını kaybeder 😎
Arkadaşa katılıyorum Eu da warlock hariç hybird olmaz
C
CanisMajor
⭐ 18y
Deneme bile.
G
GteGrenSemsiye
⭐ 19y
Çinli çarların silahlarında mag atak ve phy atak yazar onlar hem mag ile hem de phy ile vururlar(nuker hariç)
Ama EU çarların silahlarına bakarsanız ya sadece phydir ya da sadece mag dır ondan dolayı arkadaşın açıklamada yazdığı warriora int verirsen vuruşu artar kesinlikle yanlış bir cümledir
Ama EU çarların silahlarına bakarsanız ya sadece phydir ya da sadece mag dır ondan dolayı arkadaşın açıklamada yazdığı warriora int verirsen vuruşu artar kesinlikle yanlış bir cümledir
bende katılıyorum arkadaşa ama şöyle bişey var warlocklar hybrid olurlar bu onlar için çok büyük bi avantaj sağlar uçuk bir crit gelmediği sürece ölümsüz char olurlar atack konusunda pure inte göre tabi daha düşük atack yapar ama inan bana yaptığı atack zaten birçok buildi yatıracak kadar iyi =)
Y
YouForKilleD
⭐ 16y
Hybird avrupalar için degıl Chın carları ıcındır
Eu hybird sadece Warlock buildde olur. Çünkü warlock fazla vurmaya değil, fazla dayanmaya ve oyalamaya dayalı bir builddir. Diğer eu buildlerde hybird denerseniz, charınızı ziyan etmiş olursunuz. Phy. ve Mag. Balance vericeğiniz hasarı çok etkiler. O yüzden Warlock dışında hiç bir buildi hybird denemeyin. Warlock da 7:1 int hybrid olarak oynayabilir.
😘
Katılıyorum. Warlock da pure int olmalıdır. Belki hüsranla sonuçlanmaz str vermek ama iyi olmaz.
çoğu denememiş arkadaşım european hybridlerin güçlü olabileceği kanısındadır. ama bana göre yanlış
chineselerden hybrid char güçlü olur eğer dengeli ve mantıklı bi builtle gelirseniz;
çünkü her chinese char hybrid sayılır, full str glavier bile olsa bi char o el yakmayı kullanmak zorundadır o yüzden itemlerine her koşulda int basması zorunludur. veya intler... bi full int swordçunun sadece nuke kullanarak kral olduu görülmemiştir full sun falan değilse
european ise tam tersi.kesinlikle pure charlardır int charlar (wizard-warlock gibi) str yi canları için, str char lar da (warrior rogue gibi) int i skill yapma rahatlıı için manayı arttırmak için kullanırlar
yani bi warrior un fazla int vermesi zekası (intellegence) artııı için atağı artcak anlamına gelmiyor. hatta zararına gelir çünkü
vereceği str azalcaı için balans ı vs azalır.
ama dediim gibi kıyafetlerinize tabiki int str hep basmanız lazm hp ve mp nizin yüksek olması için
bazı istisna charlar var warlock un hybrid olması gibi. bu warlock a sadece hp katıcak ve hüsranla belki sonuçlanmayan tek european char tipi. ama gene de pure int bi warlockun daha başarılı olcaına eminim.
demek istediğim european char açıyosanız pure olmalı bana göre
ama bu söylediklerim kesinlikle artislik veya birine şahsen değildir sadece gerek oyunda gerek forumda gördüğüm bana göre yanlış bilgi olduğuna inandığım bişeyi paylaşmak istedim.sizin de fikirlerinizi bekliyorum
Katılıyorum. Warlock da pure int olmalıdır. Belki hüsranla sonuçlanmaz str vermek ama iyi olmaz.
warlock-cleric hybird yap pwpde ölürsen kendini öldür 😆 tabiki karsındakiyle itemler ve lwller arasında cok fark yoksa 😊
Log in to write a reply.
Log In