Icerige atla
Extraloob

EU pty ler hakkında

· 19 Yanıt · 4.6K görüntüleme
C
cezasoft OP ⭐ 16y
Modlar en başta sizlerden özür dilerim, konuyu yanlış yere açtığımın farkındayım ama ben genelde bu bölüme takıldığımdan konuyu nereye açacağımı bilemedim. Göze çarpana kadar, cwp alana kadar taşımazsanız konuyu sevinirim 🙏 🙏

Arkadaşlar elimde bi adet mbot war, eu pty sistemi ile kasmak istiyorum ama hangi karekterde hesaplar açmam gerekiyor, hangi bufları kimlere basmam gerekiyor bilmiyorum 😞 Bu alanda çok başarılı arkadaşların olduğunu gördüm we yardım edeceğinizi umuyorum 🙏 🙏
19 Yanıt
C
cezasoft OP ⭐ 16y
up
V
Viski ⭐ 18y
1 Eu Partysinde 2 Warrior-2 Bard-1 Cleric(STR)-3 Attack Olması Gerekiyor..

Warriorlar Bufları Çapraz Vermeleri Gerekiyor.. 3 Attackda Full Buflanması Lazım..

Eger Pt Sağlam İse 2 Warriorda Lure Yapmalı..

Başka Aklıma Bişey Gelmior Başka Sorun Olursa Cevaplayabilirim..
C
ColdHeart ⭐ 17y
1 Eu Partysinde 2 Warrior-2 Bard-1 Cleric(STR)-3 Attack Olması Gerekiyor..

Warriorlar Bufları Çapraz Vermeleri Gerekiyor.. 3 Attackda Full Buflanması Lazım..

Eger Pt Sağlam İse 2 Warriorda Lure Yapmalı..

Başka Aklıma Bişey Gelmior Başka Sorun Olursa Cevaplayabilirim..

tamamen katılıyorum sağlam değilse pt tek warrior lure yapsın yatmassın warriorlar wizardlara buff atcak cleric wizardlara int str vercek can bascak defans bascak bard lar guard mana orbit dance hit march felan açcak.
C
cezasoft OP ⭐ 16y
lure derken biraz açarmısın?
Ben oyuna ne zmn dır uzakktımda, yeniden başladım sistemi oturta bilmem için tam anlamam lazım
C
cezasoft OP ⭐ 16y
up
V
Viski ⭐ 18y
lure derken biraz açarmısın?
Ben oyuna ne zmn dır uzakktımda, yeniden başladım sistemi oturta bilmem için tam anlamam lazım

Warriorların mob çekmesi demek mob ne dersen canavar 😄
O
Herkes 2 warior diyor fakat benim bakış açım ;

1 Warrior
3 Wizard
2 Bard
1 Cleric
1 Warlock

Bu pt bence ideal'dir warlock gerçekten güzel bir pt kurmak istiyorsan şart diyebilirim.
_
2 Warrior olmaz pt de 1 warrior olur dance ile daha iyi kasarsın.
C
cezasoft OP ⭐ 16y
Peki bu sistemi kaç lvl den sonra oturta bilirim we bard çarlar int mi str mi olmalı?
F
FaR_CRY ⭐ 17y
konu uygun yere taşınmıştır.
C
cezasoft OP ⭐ 16y
Peki bu sistemi kaç lvl den sonra oturta bilirim we bard çarlar int mi str mi olmalı?

Up!!!
_
10 Dg de azap cekicegin için baffcı charlar str olmalı.

Cleric =Str

Bard = İnt

2.Bard = Str

Diğerlerini sen ayarla.
C
cezasoft OP ⭐ 16y
10 Dg de azap cekicegin için baffcı charlar str olmalı.

Cleric =Str

Bard = İnt

2.Bard = Str

Diğerlerini sen ayarla.

Çok teşekkür ettim hacım da, bnm bard en sondaki buff skilleri basmıyo, neden ola bilir?
Onları basmak için ayrıca bi skil açmalımıyız??
C
Cobalt ⭐ 18y
2 Warrior olmaz pt de 1 warrior olur dance ile daha iyi kasarsın.

100 lvlden sonra dediğin doğru ancak 1 lvlden party kasacaksan 2 warrior şarttır.
C
Cobalt ⭐ 18y
Öncelikle 1 lvlden başlayacaksan benim gibi; 2 warrior olmalı partyde böylece senden 7-8 lvl üstünde party kurabilesin.
-2 warrior
-3 wizard 1 warlock veya 4 wizard (sana kalmış ancak warlock açarsan hem char çeşitliliği olur hemde daha çabuk mob kesersin)
-1 bard
-1 cleric (str olmalı benimki int çok zorlanıyorum)

2 warriorun avantajları;

C
cezasoft OP ⭐ 16y
Öncelikle 1 lvlden başlayacaksan benim gibi; 2 warrior olmalı partyde böylece senden 7-8 lvl üstünde party kurabilesin.
-2 warrior
-3 wizard 1 warlock veya 4 wizard (sana kalmış ancak warlock açarsan hem char çeşitliliği olur hemde daha çabuk mob kesersin)
-1 bard
-1 cleric (str olmalı benimki int çok zorlanıyorum)

2 warriorun avantajları;

Senin yöntemini izledim diyelim hacım, bard str mi olmalı int mi olmalı?
We ayrıca bnm bard en alttaki buffları basamıyor, neden ola bilir?
C
Cobalt ⭐ 18y
bard int olsun ilerde atak yapar, dance açamamanını sebebi bug tur kasma yerine atla gelirsen charlar tambouru görmez ve dance açamazlar.
C
cezasoft OP ⭐ 16y
tamam kadeşler abiler çok teşekkür ederim şimdilik bu kadar bilgi yeter bana 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: