Arkadaslar biliyoruz ki Europe Geldiğinden beri China karakterler - duruma düştü.Adamlar Arkadan görünmeden gelip vurup öldürüyorlardı.Programın işide bu Europeliler görünmezlik skill ini basarlar sizi onu görmediğinizi zannederler fakat Siz mediapk2 dosyası sayesinde onları görür ve saldırırsınız Bu kullanışlı programı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
LİNK: http://rs231.rapidshare.com/files/97049403/Media.rar
Not : İndirilen dosyayı Silkroad klasörüne çıkartın fakat eski mediapk2 dosyanızın bir adet yedeğini alın sonradan değiştirmek istediğinizde sorun çıkmasın.Rardan çıkan dosyayı silkroad klasörüne açın ardından oyuna girin!!!!
ALINTIDIR:...
EU GÖrünmezlik AÇICI :)
· 6 Replies · 1.9K views 0 reading
6 Replies
Verildi kardeşim sabitlerde var ?!!!!!!!
Verildi kardeşim sabitlerde var ?!!!!!!!
nerde ben bulamadımda !! link verrmisin
verildiğini çok iyi hatırlıyorm ama link bulamıyorm neyse fazla konu göz çıkarmaz dimi yedekte bulunsun 😁
verildiğini çok iyi hatırlıyorm ama link bulamıyorm neyse fazla konu göz çıkarmaz dimi yedekte bulunsun 😁
ben bi ara tekrar vermiştim reklam oldugu icin kapatıldı konu simdi tekrar koydum ...
Evet Verilmişti kullandım 1 kere çok saçma hem görünmezlik var hemde program çıkarıorlar :x
Log in to write a reply.
Log InBenzer Konular
CELEUS DA +12 EU LEGEND SİLAH, +7 EU LEGEND SİLAH VE +7 EU LEGEND SHİELD 10 Degree Eu Sun weapon+15 , Eu Sun shield, S devil, Flag, 10 Degree Sun Eu ACC set GoSro 110 Cap EU&CH | iSro Sistem | Emek Server | FGW | Job Cave | Eu-Ch Dengesi | 12 Nisan 20:00 WTB 13d 12d +12 LEGEND TAKI SET EU +12 13d 12d EU WEAPON Wtb Ss Grande devil eu karakter Wtb eu 15dg legent 10 parça set acc dahil