Icerige atla
Extraloob

Eskişehir

· 20 Yanıt · 1.1K görüntüleme
W
Whisk OP ⭐ 16y
Arkadaşlar aranız da Eskişehir'de yaşayanlar vardır heralde. Ben ilerde Eskişehir'de okumayı düşünüyorum, Anadolu Üniversitesi'nde. Bana Eskişehir ili ve Anadolu Üniversitesi hakkında bilgi verebilirmisiniz?
20 Yanıt
G
Guernica ⭐ 18y
Eskişehirde hayat hiç bitmiyor. tam öğrenci mekanı karı kız ortamları süper. düşünme bile bence Eskişehir güzel yer.
eskiler bilir
M
Metamorph ⭐ 19y
Arkadaşlar aranız da Eskişehir'de yaşayanlar vardır heralde. Ben ilerde Eskişehir'de okumayı düşünüyorum, Anadolu Üniversitesi'nde. Bana Eskişehir ili ve Anadolu Üniversitesi hakkında bilgi verebilirmisiniz?

hmzsnmz'e danışmalısın. ^^
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Tesadüfen gördüm ufaktan başlayayım yazmaya. Eskişehir candır , iyidir , hoştur. Hayat 7/24 devam eder. Şehir öğrenci için gayet ideal ve cüzdanı yakmayacak cinstendir.Okurken aynı zamanda çalışma imkanı da zor değil. Gayet çalışarak , okuyarak + üzerine eğlenebilirsin. Üniversiteye gelince , Anadolu Üniversitesi , kampüsüyle , sosyal aktiviteleriyle vs ülkenin önde gelen üniversitelerinden. Tabi birde ne bölüm okumak istiyorsun ona göre de değişir. Üniversitenin iki kampüsü var. Mühendislik & Mimarlık yada BESYO vb okumak istersen şehrin biraz dışında kalsa da Eskişehir'in cazibesi oralara da götürür insanı. Daha fazla sormak istediğin şeyler varsa pm atarsın oradan yanıtlarım , daha bilgilendirici olur 🍺
[ek #12654]
R
RoqA ⭐ 17y
Tesadüfen gördüm ufaktan başlayayım yazmaya. Eskişehir candır , iyidir , hoştur. Hayat 7/24 devam eder. Şehir öğrenci için gayet ideal ve cüzdanı yakmayacak cinstendir.Okurken aynı zamanda çalışma imkanı da zor değil. Gayet çalışarak , okuyarak + üzerine eğlenebilirsin. Üniversiteye gelince , Anadolu Üniversitesi , kampüsüyle , sosyal aktiviteleriyle vs ülkenin önde gelen üniversitelerinden. Tabi birde ne bölüm okumak istiyorsun ona göre de değişir. Üniversitenin iki kampüsü var. Mühendislik & Mimarlık yada BESYO vb okumak istersen şehrin biraz dışında kalsa da Eskişehir'in cazibesi oralara da götürür insanı. Daha fazla sormak istediğin şeyler varsa pm atarsın oradan yanıtlarım , daha bilgilendirici olur 🍺

Bunları okuduktan sonra Eskişehir' de okuma isteğim bir kat daha arttı. ❤️
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Eskişehir candır arkadaşlar. Ailenizin yanından ilk kez ayrılacaksanız uygun durak burasıdır. Ben şahsen öğrenciliği uzatmayı düşünüyorum , akademik alanda devam edeceğim . Kısacası Eskişehir candır.
[ek #12654]
R
RoqA ⭐ 17y
Eğer iki sene uzatırsan Allah nasip ederse görüşürüz 😜 😄
H
hmzsnmz ⭐ 19y
2013'te lisans eğitimim bitiyor sonrası ise artık bakalım ne getirirse.
[ek #12654]
R
RoqA ⭐ 17y
Hayırlısı diyip beklemeye geçelim o zaman 😄
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Haydi bakalım 🍺
[ek #12654]
L
Loras ⭐ 16y
Eskişehir taraftar grubuda iyidir.. Onlarada takılabilirsin her ne kadar aramız iyi olmasada 🤝
H
hmzsnmz ⭐ 19y
EsEs taraftarlarıyla takılmıyorum pek ya. Maçlara gidiyorum ama o kadar sıkı fıkı değilim ^^
[ek #12654]
K
korc4n ⭐ 16y
yaşanabilcek en güzel şehirdir benim memleketim ucuzdurda tam bir öğrenci şehri adalarda aşka gelir insan 😊
R
RoqA ⭐ 17y
yaşanabilcek en güzel şehirdir benim memleketim ucuzdurda tam bir öğrenci şehri adalarda aşka gelir insan :)

İzmir forever 🤘 🤘 ❤️

Spoiler
summer3:
K
korc4n ⭐ 16y
yaşanabilcek en güzel şehirdir benim memleketim ucuzdurda tam bir öğrenci şehri adalarda aşka gelir insan :)

İzmir forever 🤘 🤘 ❤️

Spoiler
summer3:

ehehe 😄 herkese kendi memleketi güzel geliyor ya izmirinde hakkını yemiyelim tabi 😄
C
Soğukmuş çok ya bu dönemde 😊.
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Kışı fenadır aynen
[ek #12654]
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
İçinde hmzsnmz olan her şehir güzeldir 😆 😁
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Bandırma gelmiyor mu buralara yine gel bro :p