Arkadaşlar aranız da Eskişehir'de yaşayanlar vardır heralde. Ben ilerde Eskişehir'de okumayı düşünüyorum, Anadolu Üniversitesi'nde. Bana Eskişehir ili ve Anadolu Üniversitesi hakkında bilgi verebilirmisiniz?
Eskişehir
· 20 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
Eskişehirde hayat hiç bitmiyor. tam öğrenci mekanı karı kız ortamları süper. düşünme bile bence Eskişehir güzel yer.
eskiler bilir
Arkadaşlar aranız da Eskişehir'de yaşayanlar vardır heralde. Ben ilerde Eskişehir'de okumayı düşünüyorum, Anadolu Üniversitesi'nde. Bana Eskişehir ili ve Anadolu Üniversitesi hakkında bilgi verebilirmisiniz?
hmzsnmz'e danışmalısın. ^^
Tesadüfen gördüm ufaktan başlayayım yazmaya. Eskişehir candır , iyidir , hoştur. Hayat 7/24 devam eder. Şehir öğrenci için gayet ideal ve cüzdanı yakmayacak cinstendir.Okurken aynı zamanda çalışma imkanı da zor değil. Gayet çalışarak , okuyarak + üzerine eğlenebilirsin. Üniversiteye gelince , Anadolu Üniversitesi , kampüsüyle , sosyal aktiviteleriyle vs ülkenin önde gelen üniversitelerinden. Tabi birde ne bölüm okumak istiyorsun ona göre de değişir. Üniversitenin iki kampüsü var. Mühendislik & Mimarlık yada BESYO vb okumak istersen şehrin biraz dışında kalsa da Eskişehir'in cazibesi oralara da götürür insanı. Daha fazla sormak istediğin şeyler varsa pm atarsın oradan yanıtlarım , daha bilgilendirici olur 🍺
[ek #12654]
Tesadüfen gördüm ufaktan başlayayım yazmaya. Eskişehir candır , iyidir , hoştur. Hayat 7/24 devam eder. Şehir öğrenci için gayet ideal ve cüzdanı yakmayacak cinstendir.Okurken aynı zamanda çalışma imkanı da zor değil. Gayet çalışarak , okuyarak + üzerine eğlenebilirsin. Üniversiteye gelince , Anadolu Üniversitesi , kampüsüyle , sosyal aktiviteleriyle vs ülkenin önde gelen üniversitelerinden. Tabi birde ne bölüm okumak istiyorsun ona göre de değişir. Üniversitenin iki kampüsü var. Mühendislik & Mimarlık yada BESYO vb okumak istersen şehrin biraz dışında kalsa da Eskişehir'in cazibesi oralara da götürür insanı. Daha fazla sormak istediğin şeyler varsa pm atarsın oradan yanıtlarım , daha bilgilendirici olur 🍺
Bunları okuduktan sonra Eskişehir' de okuma isteğim bir kat daha arttı. ❤️
Eskişehir candır arkadaşlar. Ailenizin yanından ilk kez ayrılacaksanız uygun durak burasıdır. Ben şahsen öğrenciliği uzatmayı düşünüyorum , akademik alanda devam edeceğim . Kısacası Eskişehir candır.
[ek #12654]
Eğer iki sene uzatırsan Allah nasip ederse görüşürüz 😜 😄
2013'te lisans eğitimim bitiyor sonrası ise artık bakalım ne getirirse.
[ek #12654]
Hayırlısı diyip beklemeye geçelim o zaman 😄
Haydi bakalım 🍺
[ek #12654]
Eskişehir taraftar grubuda iyidir.. Onlarada takılabilirsin her ne kadar aramız iyi olmasada 🤝
EsEs taraftarlarıyla takılmıyorum pek ya. Maçlara gidiyorum ama o kadar sıkı fıkı değilim ^^
[ek #12654]
yaşanabilcek en güzel şehirdir benim memleketim ucuzdurda tam bir öğrenci şehri adalarda aşka gelir insan 😊
yaşanabilcek en güzel şehirdir benim memleketim ucuzdurda tam bir öğrenci şehri adalarda aşka gelir insan :)
İzmir forever 🤘 🤘 ❤️
Spoiler
summer3:
yaşanabilcek en güzel şehirdir benim memleketim ucuzdurda tam bir öğrenci şehri adalarda aşka gelir insan :)
İzmir forever 🤘 🤘 ❤️Spoiler
summer3:
ehehe 😄 herkese kendi memleketi güzel geliyor ya izmirinde hakkını yemiyelim tabi 😄
C
CherryBrandy
⭐ 18y
Soğukmuş çok ya bu dönemde 😊.
Kışı fenadır aynen
[ek #12654]
Nina Ricci
⭐ 17y
İçinde hmzsnmz olan her şehir güzeldir 😆 😁

Bandırma gelmiyor mu buralara yine gel bro :p
[ek #12654]
Nina Ricci