H HurRicanEmJ OP ⭐ 19y 17 yil once #1 85 +9 staf icin 1.500 bil verip alamamıstım sımdı pazarda 999Eskiden +0 ı 400m olan item +7 fb sekli 200mgerçekden cok erken geliyor 10deg ler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
C CaRTMaNN ⭐ 18y 17 yil once #2 Evet yazık oldu o güzelim +9 ların sahiplerine 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Misproject ⭐ 19y 17 yil once #3 Her yer böyle ben de elimde kalmasın set diye, pc ye oyunu kurdum full stalldayım. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O odesca ⭐ 18y 17 yil once #4 100 lvl de adam onları ne yapıcak ki 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LoveForLife ⭐ 18y 17 yil once #5 10 dg piyasanın altını üstüne getirdi. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F frhtyksl ⭐ 18y 17 yil once #6 Evet yazık oldu o güzelim +9 ların sahiplerine :D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N NighTwaLkeR ⭐ 19y 17 yil once #7 Malum new cap.. Paraya doymadı Joymax,şimdi elixir weaponlar bile 750k dan aşağıya satılmaz.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TiLKy_ ⭐ 19y 17 yil once #8 10dg insan eylül ekimde getirir bu kdr da olmaz ki yhaf.... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Pride ⭐ 18y 17 yil once #9 bncede cok erken oldu bende elime +9 alcaktım +6 aldım 100me cok mutluuum suan puahaha +9lulara yazık oldu hele hele sunlulara 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Exa ⭐ 17y 17 yil once #10 bncede cok erken keske bn 90 olunca gelseydi 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil