Icerige atla
Extraloob

Eski Sistem Gene Bizimle

· 16 Yanıt · 1.5K görüntüleme
T
Truth OP ⭐ 18y
Joymax kendisine giden mail ve şikayetlere dayanamadı ve eski sisteme geri döndü.Belkide bu Joymax'ın bizim charlarımızın ona ait olduğunu hatırlatması için oynadığı bir oyundu ama şükür bitti.

Artık Forget You ID and Pw dediğimizde IMG Code + ID+ Email karşımıza çıkacak email koruması hala aynı genede geri döndüğün için sağol Joymax.
16 Yanıt
B
Buura ⭐ 19y
RollBack Time ?

Bu yenilik sadece ben böyle yapabilirim haberiniz olsun niteliğinde bir tehditti.
D
destiny ⭐ 18y
Tamamda rollback ile alakası ne. 😄
T
Truth OP ⭐ 18y
Başlık Düzeltildi Sory 😊
B
Buura ⭐ 19y
2 Saatlik 1 inspection gelicek napıcaklar acaba..
C
Crisis ⭐ 19y
2 Saatlik 1 inspection gelicek napıcaklar acaba..

3 saatlik inspection 🙄
A
AmiP ⭐ 19y
beyler dün benim çarın e-mail korumasını başka biri yapmıştı ben napıcam şimdi 😐
C
catman ⭐ 17y
beyler dün benim çarın e-mail korumasını başka biri yapmıştı ben napıcam şimdi 😐

Bir bardak soğuk su yada bira 🍺
U
Unforgiven ⭐ 17y
evet soğuk su içersin
D
d4rkw0r1d ⭐ 18y

Soğuk su iç yoksa

Git Banyoya Full Soğuk Yap Tamam İyi GElir 😄
A
AmiP ⭐ 19y
ooo hepsini yaptım bile ama ramazandayız bira gelecek aya kaldı 😁
K
arkadaşlar serverrlar neden check yoksa oto login mi kalkıyor:D joymaxın sitesinde küfürlere dayanamadı mı? cevapı akşama
V
ViVaLDi ⭐ 17y
Hayırlısı Olsun.!
V
ViVaLDi ⭐ 17y
Bende Mesaj Ve Küfürlere Dayanamadı 😄
J
Merhaba arkadaslar . benm kendi çarıma uptate geldiği gün jewelden devil çıktı acaba RollBack gelse benm devilde gidebilir mi ?
Y
ycyycy ⭐ 19y
GİDER TABİ AMA ROLLBACK olmazz Çünkü oyun hatası fln değil bilerek yapılan birşey olmasında eski çarlarıma kavuşmuşkenn

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: