Icerige atla
Extraloob

Erkeklerin yeni Rüyası ( MEGAN FOX )

· 12 Yanıt · 1.6K görüntüleme
sweetCHIEF
sweetCHIEF OP ⭐ 17y
- Resim Silinmiş.

FHM, Megan Fox ile yeni filmi üzerine konuştu.

1986 Memphis doğumlu olan güzel oyuncu küçük yaşlarda dans ve drama dersleri aldı ardından da modelliğe başladı. Fox, sinema hayatına Holidayln The Sun filmi ile girdi. Asıl büyük çıkışını ise Transformers filmi ile yaptı. Şimdi ise tüm güzelliğini ve yeteneğini konuşturduğu Jennifer's Body filmi ile karşımızda!FHM, Megan Fox ile yeni filmi üzerine konuştu.

Süper bir Film olacak 😎
12 Yanıt
P
PHR34|< ⭐ 18y
Aynen ^^
D
destiny ⭐ 18y
Sevgilim benzediği için pek problem yaşamıyorum. 😜
E
eLempTRa ⭐ 18y
hade be gorduk gf ni snn 😄 nasıl benziormuş 😄 neyse bu megan fox yeni gözde değil aslında playboy yada FMH gibi dergileri takip edenler ( ben gibi:D) biliriler bu kadın transformersdan oncede unluydu
Barzo
Barzo ⭐ 19y
oldum olası bu hatunun adına bir anda bakınca hep araba ismi gibi geliyor Allah yardımcımız olsun 😆
R
RiqueLme ⭐ 19y
ßenim manita buna 10 basar bu ne be pee Renault Megané gibi ismi var 😄
R
RiqueLme ⭐ 19y
Psikolojik bi olay olsa gerek dünyanın en güzel kızı manitam geliyor 😄
meganın resmine bakınca bişi hissetmiom ama onun resmine bakınca içim kıpırdıyor 😄
Barzo
Barzo ⭐ 19y
Bana ancak rüyalarımda eşlik etmesine izin veririm ^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hande ataizinin çakması, ki ikiside bana göre tiksanççççç.
P
Prada ⭐ 19y
Pfff bu gerizekalı karı kafayı Angelina Jolie ile bozmuştu.. Ona benzeyebilmek için yaptırmadığı estetik kalmadı 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Pfff bu gerizekalı karı kafayı Angelina Jolie ile bozmuştu.. Ona benzeyebilmek için yaptırmadığı estetik kalmadı :P

ya dövme modelleri ☕
E
Ağiz yapisi Helin Avşar'a benziyor bu bile itici olmaya yeter, diğer türlü diyorsan her türlü gideri var 😗

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: