Icerige atla
Extraloob

Ergenekon Guildi İçin Union Logo Araştırması

· 26 Yanıt · 7.8K görüntüleme
G
guardian79 OP ⭐ 19y
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi kasmalar.

Üyesi olduğum ve ElazıgLee nin master ı olduğu Ergenekon guildi için union logo araştırması yapmak istiyorum. Ergenekon guildinde olan veya olmayan bütün arkadaşların bu araştırmaya katılmasını rica ediyorum.

Bildiğiniz veya bulduğunuz iki uçlu kılıç resimleri varsa mesaj atmasını rica ederim.

Katılan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
26 Yanıt
P
pancar38 ⭐ 19y
sen bı buna baksana benim çok hoşuma gitti Very Happy güzel bi logo ben elderadoda kendi guıldımde kullandım gusel duruyo http://uploaded.to/?id=y18k2v
P
pfffffff ⭐ 19y
evet teşekkürler konu için 4 olduk sayılır resimleri bekliyoruz
D
dj_shark ⭐ 19y
Hunların bi sancagı vardı yeşil arka plan üstüne sarı bir daireyi dairenin içinde siyah kurt kafası vatan millet sancak yaz google ye bulursun Wink vaktim olsa bulur koyarım da otobüsüm kacıyo detective
G
guardian79 OP ⭐ 19y
Arkadaşlar düşündümde Ergenekon ismine en yakışır resim bence bir kurt resmi olmalı. Çünkü kurt bence türklüğü simgeliyor. Ama yine de her türlü fikre açığız. Katılımlarınızı bekliyoruz. Ben birkaç tane kurt resmi buldum şööle yakışıklısından. Ama buraya resim eklemeyi bilmediğim için sizlerle paylaşamıyorum.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
kurt mu arıyorsunuz onun temsil edecek çizgiler de olabilir veya union logosu ile birleşik yapın daha belirgin olur.
P
pfffffff ⭐ 19y
hadi artık bişeyler bulun 4 olduk 5 olcaz nerdeyse Twisted Evil
Tweety
Tweety ⭐ 19y
arastırmaya basladım 10k kadar minik resim varda bana bir konsep söyleyinki ona göre arayayım onların icinde

ayrıca sunuda sorayım union logosuyla yan yana gelebilecek bisimi olsun yoksa tek basına güzel durn bisimi Rolling Eyes

söyleyin yaw ne istiyonuz :?!!! Mr. Green
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
S
Software ⭐ 19y
bu güilde olan lar adlarını yazsın lar şuraya milleti bulmaya çalışıyoruz
R
renklibere ⭐ 19y
Johny_GuitaR
S
saxfax ⭐ 19y
SxFx
M
Morwena ⭐ 19y
ooo kardeşim Sefa gelmiş . Razz
L
Wayy bee demek Ergenekon hee bak duygulandım simdi Crying or Very sad Pasificte kurdugumuz guildin adıydı (Ben-keless-ThisoSpa) Sonra NWO ile birleştik ve taa bu gunlere geldık ins basarılı olursunuz
F
bende eski HeLL_AwAiT yeni _BarbaroS_ Very Happy guild silinmiş duydum kadarıyla logoyu soraya ertelesenizde olur ..
Tweety
Tweety ⭐ 19y
lem lee dolamak lazım sana Evil or Very Mad Razz Sad Crying or Very sad

durun nickim neydi benim Mr. Green
R
renklibere ⭐ 19y
Lee hacım naptın kuruldu guild pm alamadık senden bekliyoruz
Tweety
Tweety ⭐ 19y

kim kurdu ?? Rolling Eyes
R
renklibere ⭐ 19y

kim kurdu ?? Rolling Eyes

hacım sorry mu eksik olmuş kuruldumu olacak ehueheuh
Tweety
Tweety ⭐ 19y
ya o ya ben kuracağız zaten Twisted Evil

durun bakayım neler olacak Twisted Evil

iş kur demenize bakar 500k ile kurarız hazır zaten bende lee dede vardır eminim Twisted Evil lem guild deposundakilere ne oldu Shocked Evil or Very Mad

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: