Arkadaşlar öncelikle herkese iyi kasmalar.
Üyesi olduğum ve ElazıgLee nin master ı olduğu Ergenekon guildi için union logo araştırması yapmak istiyorum. Ergenekon guildinde olan veya olmayan bütün arkadaşların bu araştırmaya katılmasını rica ediyorum.
Bildiğiniz veya bulduğunuz iki uçlu kılıç resimleri varsa mesaj atmasını rica ederim.
Katılan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Ergenekon Guildi İçin Union Logo Araştırması
· 26 Yanıt · 7.8K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
sen bı buna baksana benim çok hoşuma gitti Very Happy güzel bi logo ben elderadoda kendi guıldımde kullandım gusel duruyo http://uploaded.to/?id=y18k2v
evet teşekkürler konu için 4 olduk sayılır resimleri bekliyoruz
Hunların bi sancagı vardı yeşil arka plan üstüne sarı bir daireyi dairenin içinde siyah kurt kafası vatan millet sancak yaz google ye bulursun Wink vaktim olsa bulur koyarım da otobüsüm kacıyo detective
Arkadaşlar düşündümde Ergenekon ismine en yakışır resim bence bir kurt resmi olmalı. Çünkü kurt bence türklüğü simgeliyor. Ama yine de her türlü fikre açığız. Katılımlarınızı bekliyoruz. Ben birkaç tane kurt resmi buldum şööle yakışıklısından. Ama buraya resim eklemeyi bilmediğim için sizlerle paylaşamıyorum.
R
renklibere
⭐ 19y
bi site buldum binlerce logo okadar çokki bakamıyosunuz
http://staticrw.motronline.com/images/emblems/
http://staticrw.motronline.com/images/emblems/
kurt mu arıyorsunuz onun temsil edecek çizgiler de olabilir veya union logosu ile birleşik yapın daha belirgin olur.
hadi artık bişeyler bulun 4 olduk 5 olcaz nerdeyse Twisted Evil
arastırmaya basladım 10k kadar minik resim varda bana bir konsep söyleyinki ona göre arayayım onların icinde
ayrıca sunuda sorayım union logosuyla yan yana gelebilecek bisimi olsun yoksa tek basına güzel durn bisimi Rolling Eyes
söyleyin yaw ne istiyonuz :?!!! Mr. Green
ayrıca sunuda sorayım union logosuyla yan yana gelebilecek bisimi olsun yoksa tek basına güzel durn bisimi Rolling Eyes
söyleyin yaw ne istiyonuz :?!!! Mr. Green
bu güilde olan lar adlarını yazsın lar şuraya milleti bulmaya çalışıyoruz
R
renklibere
⭐ 19y
Johny_GuitaR
SxFx
ooo kardeşim Sefa gelmiş . Razz
L
Last_OTTOMAN
⭐ 19y
Wayy bee demek Ergenekon hee bak duygulandım simdi Crying or Very sad Pasificte kurdugumuz guildin adıydı (Ben-keless-ThisoSpa) Sonra NWO ile birleştik ve taa bu gunlere geldık ins basarılı olursunuz
F
fethiyeli12345
⭐ 19y
bende eski HeLL_AwAiT yeni _BarbaroS_ Very Happy guild silinmiş duydum kadarıyla logoyu soraya ertelesenizde olur ..
lem lee dolamak lazım sana Evil or Very Mad Razz Sad Crying or Very sad
durun nickim neydi benim Mr. Green
durun nickim neydi benim Mr. Green
R
renklibere
⭐ 19y
Lee hacım naptın kuruldu guild pm alamadık senden bekliyoruz
kim kurdu ?? Rolling Eyes
R
renklibere
⭐ 19y
kim kurdu ?? Rolling Eyes
hacım sorry mu eksik olmuş kuruldumu olacak ehueheuh
ya o ya ben kuracağız zaten Twisted Evil
durun bakayım neler olacak Twisted Evil
iş kur demenize bakar 500k ile kurarız hazır zaten bende lee dede vardır eminim Twisted Evil lem guild deposundakilere ne oldu Shocked Evil or Very Mad
durun bakayım neler olacak Twisted Evil
iş kur demenize bakar 500k ile kurarız hazır zaten bende lee dede vardır eminim Twisted Evil lem guild deposundakilere ne oldu Shocked Evil or Very Mad
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap