Icerige atla
Extraloob

Eos 2 GM yanyana... & Unique Event...

· 13 Yanıt · 6.0K görüntüleme
M
McoXDHY OP ⭐ 19y
Botla penon kasarken bi baktım kestigim mobun yanında GM 😈 event için player bekliyordu ortalık sakinken 2 3 vesikalıp aldım ve sonra malüm... 🍿

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Burdada GM bana res atıyor res teklifi gelirken ss alamadım daral: 🎅

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
13 Yanıt
SubDue
SubDue ⭐ 17y
Büyük koysan daha iyi olurdu insanlar tek tek bakmak istemeye bilir 🙄
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
eminmisin gm in sana ress attığına sağ tarafındaki adam cleric o ress atmış olmasın üstelik gm lerin elinde silah bile olmuyor 😁
Z
ZikywaL ⭐ 19y
Oyunu tekrardan oynamak istiyorum uniq event için 😜
M
McoXDHY OP ⭐ 19y
eminmisin gm in sana ress attığına sağ tarafındaki adam cleric o ress atmış olmasın üstelik gm lerin elinde silah bile olmuyor 😁

Yok kardesim 😄 GM China çarı vardı Force elinde silah olmadan res atabiliyo biliosun.. ☕

+ ben gm nin pesini bırakınca taklamakanda sırayla bütün uniqlerden 50 tane yollamıs 😄
K

Kıskanma Len 😆 Güzel fotolar ßro 🙏
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Botla penon kasarken bi baktım kestigim mobun yanında GM 😈 event için player bekliyoru beklerken 2 3 ss alır almaz basladı event 😄

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Burdada GM bana res atıyor res teklifi gelirken ss alamadım daral: 🎅

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

/ Resim Linkler Düzenlendi.

Partysi zaten 4 'lü ki hiçbir party elemanı da yakınlarında değil 😆
EXL | SRO | İŞKOLİK
T
Torquel ⭐ 19y
Oh çok şey değişmiş gormeyeli oyunda...
D
duzceli81 ⭐ 17y
Bence çok sacma harbiden bi event gm nerde cıkcanı soyluyo herkez oraya gidiyo yuksek lwller kesiyo ecsro eventini bilen bilir nasil adamlar evet yapiyo gorsunler 😄
S
splash35 ⭐ 17y
dw önünde demon atılırda ama birer tane sonra ya allah alayı onu kesmeye giderdi ecsroda hey gidi günler: D 😢
M
McoXDHY OP ⭐ 19y
Bişey dikkatimi cekti bu GM'lerin üstündeki Dress deilmi ? acaba yeni gelicek olan dress olabilirmi ?
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
Bişey dikkatimi cekti bu GM'lerin üstündeki Dress deilmi ? acaba yeni gelicek olan dress olabilirmi ?

ben kendimi bildim bileli gm ler bu kıyafetleri giyiyor avatar olarak geleceğini sanmıyorum cool2:
W
WaTCHMaN ⭐ 19y

Kıskanma Len 😆 Güzel fotolar ßro 🙏

kıskanmakla ne alaka anlayamadım ☕

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: