Botla penon kasarken bi baktım kestigim mobun yanında GM 😈 event için player bekliyordu ortalık sakinken 2 3 vesikalıp aldım ve sonra malüm... 🍿
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Burdada GM bana res atıyor res teklifi gelirken ss alamadım daral: 🎅
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Eos 2 GM yanyana... & Unique Event...
· 13 Yanıt · 6.0K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Büyük koysan daha iyi olurdu insanlar tek tek bakmak istemeye bilir 🙄
eminmisin gm in sana ress attığına sağ tarafındaki adam cleric o ress atmış olmasın üstelik gm lerin elinde silah bile olmuyor 😁
Oyunu tekrardan oynamak istiyorum uniq event için 😜
eminmisin gm in sana ress attığına sağ tarafındaki adam cleric o ress atmış olmasın üstelik gm lerin elinde silah bile olmuyor 😁
Yok kardesim 😄 GM China çarı vardı Force elinde silah olmadan res atabiliyo biliosun.. ☕
+ ben gm nin pesini bırakınca taklamakanda sırayla bütün uniqlerden 50 tane yollamıs 😄
K
KertenKelebek
⭐ 16y
Kıskanma Len 😆 Güzel fotolar ßro 🙏
Botla penon kasarken bi baktım kestigim mobun yanında GM 😈 event için player bekliyoru beklerken 2 3 ss alır almaz basladı event 😄
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Burdada GM bana res atıyor res teklifi gelirken ss alamadım daral: 🎅
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
/ Resim Linkler Düzenlendi.
Partysi zaten 4 'lü ki hiçbir party elemanı da yakınlarında değil 😆
EXL | SRO | İŞKOLİK
Oh çok şey değişmiş gormeyeli oyunda...
Bence çok sacma harbiden bi event gm nerde cıkcanı soyluyo herkez oraya gidiyo yuksek lwller kesiyo ecsro eventini bilen bilir nasil adamlar evet yapiyo gorsunler 😄
dw önünde demon atılırda ama birer tane sonra ya allah alayı onu kesmeye giderdi ecsroda hey gidi günler: D 😢
☕
☕
Bişey dikkatimi cekti bu GM'lerin üstündeki Dress deilmi ? acaba yeni gelicek olan dress olabilirmi ?
Bişey dikkatimi cekti bu GM'lerin üstündeki Dress deilmi ? acaba yeni gelicek olan dress olabilirmi ?
ben kendimi bildim bileli gm ler bu kıyafetleri giyiyor avatar olarak geleceğini sanmıyorum cool2:
Kıskanma Len 😆 Güzel fotolar ßro 🙏
kıskanmakla ne alaka anlayamadım ☕
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap