Entere kagıt sıkıstırmayın yada ustune cay bardagı koymayın yoksa gozukmez charınız :DDD
Entere Kagıt Sıkıstırmak Cok Tehlıkeli
· 30 Yanıt · 3.0K görüntüleme 0 okuyor
30 Yanıt
Aynısını Ben Yaptım 5 -6 Kere Girdi Oyuna Ama Charlar Gözükmedi Elle Deniyorum Şimdi 😄
Jourmans Uo Loop u kullanın sorun olmaz
V
volkancskn
⭐ 17y
tam olarak ne bılmıyorumda ne ıse yarıyo? 🙄
az demın oyuna kagıt sıkıstırıp gırdım ve char gozuktu bayadır olmadı sımdı ulastım chara bu dedıgın dogru deıl...
Bendede Oldu Aynısı Hiç Aklıma Gelmemişti Kağıtla İlgili Olacağa 😆 😆 😆
aynen yaa dedim baska serveramı deniom sonra tekrar seçtim sw tekrar grdm gene çar yok 😄 haha
biraz bekleyince char ekrana geliyor hemen çıkmayın 😉
B
bilaloztas
⭐ 17y
ben kağıdı sıkıştırıom ama başında oluom baktım ekran karardı kağıdı çekio gleio char 😉
ben kağıdı sıkıştırıom ama başında oluom baktım ekran karardı kağıdı çekio gleio char ;)
iyi taktik 😄
char hiç gelmiya ekrana, oyunda cd sıkıstırıodm ben enterin ynna 😄 oyna girerken hala enter yaptı için char gözükmüo (JOYMAXIN İŞİ :,( )
Tamamda onunda ayarını yapman lazım eger gereğinden düşük sanideye yaparsan yine görünmez en iyisi kendi elinizle deneyin.
loaderlamı denionuz kagıt sıkıstırmayı
loaderlamı denionuz kagıt sıkıstırmayı
evet
M
max-damege
⭐ 18y
ßende bi an Korkmustum Gm Bnm Charı Sildi Die Bende Enterin üstüne Pil Koyuyordum. Meğersem Elle denicez...xD 😄
Jormansı kaç sn liğe ayarlamamız gerekkiyor?
M
MilitanzStyLe
⭐ 17y
Elle Denemeye SON...!! Buyrun BURAYA BAKIN : viewtopic.php?f=53&t=128140&hilit= <---- TIKLA
Gercekten Cok Tehlikeli Hatta İleride Kalıtsal Hastalıklara Neden Oluyor 😄
Ben 3 4 gün once denedigim yontem takoz a70 var onu koyuyodum 70 gram bişi tam enterın ustune koymalık 😄 girince gozukmeyince punisher05 ın prog. gordum ve işe yarıyor 😄
dün geceden beri oto enter çalışıyo ama oyuna bi türlü giremedim server full
new serverlarda işe yarıyo bu taktikler image kode daha iyidi bence aynı id pw 3 cliente yazıp devamlı deneyince 10dk içinde giriyodu şimdi tıklamanla full demesi aynı anda oluyoo bu da joymaxın daha fazla pre satması için bir taktik 😊
new serverlarda işe yarıyo bu taktikler image kode daha iyidi bence aynı id pw 3 cliente yazıp devamlı deneyince 10dk içinde giriyodu şimdi tıklamanla full demesi aynı anda oluyoo bu da joymaxın daha fazla pre satması için bir taktik 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap