Icerige atla
Extraloob

Entere Kagıt Sıkıstırmak Cok Tehlıkeli

· 30 Yanıt · 3.0K görüntüleme
kasaga22
kasaga22 OP ⭐ 18y
Entere kagıt sıkıstırmayın yada ustune cay bardagı koymayın yoksa gozukmez charınız :DDD
30 Yanıt
J
JuaNKuaN ⭐ 18y
Aynısını Ben Yaptım 5 -6 Kere Girdi Oyuna Ama Charlar Gözükmedi Elle Deniyorum Şimdi 😄
R
RiqueLme ⭐ 19y
Jourmans Uo Loop u kullanın sorun olmaz
V
volkancskn ⭐ 17y

tam olarak ne bılmıyorumda ne ıse yarıyo? 🙄
B
beyyz ⭐ 17y
az demın oyuna kagıt sıkıstırıp gırdım ve char gozuktu bayadır olmadı sımdı ulastım chara bu dedıgın dogru deıl...
C
Co709 ⭐ 19y
Bendede Oldu Aynısı Hiç Aklıma Gelmemişti Kağıtla İlgili Olacağa 😆 😆 😆
I
Impossy ⭐ 17y
aynen yaa dedim baska serveramı deniom sonra tekrar seçtim sw tekrar grdm gene çar yok 😄 haha
S
SlitherX ⭐ 19y
biraz bekleyince char ekrana geliyor hemen çıkmayın 😉
B
bilaloztas ⭐ 17y
ben kağıdı sıkıştırıom ama başında oluom baktım ekran karardı kağıdı çekio gleio char 😉
kasaga22
kasaga22 OP ⭐ 18y
ben kağıdı sıkıştırıom ama başında oluom baktım ekran karardı kağıdı çekio gleio char ;)

iyi taktik 😄
E
exotic ⭐ 18y
char hiç gelmiya ekrana, oyunda cd sıkıstırıodm ben enterin ynna 😄 oyna girerken hala enter yaptı için char gözükmüo (JOYMAXIN İŞİ :,( )
D
Difficult ⭐ 19y

Tamamda onunda ayarını yapman lazım eger gereğinden düşük sanideye yaparsan yine görünmez en iyisi kendi elinizle deneyin.
C
canalan54 ⭐ 18y
loaderlamı denionuz kagıt sıkıstırmayı
I
Impossy ⭐ 17y
loaderlamı denionuz kagıt sıkıstırmayı

evet
M
max-damege ⭐ 18y
ßende bi an Korkmustum Gm Bnm Charı Sildi Die Bende Enterin üstüne Pil Koyuyordum. Meğersem Elle denicez...xD 😄
M
Mertowski ⭐ 18y
Jormansı kaç sn liğe ayarlamamız gerekkiyor?
B
By_DaDaS ⭐ 17y
Gercekten Cok Tehlikeli Hatta İleride Kalıtsal Hastalıklara Neden Oluyor 😄
E
eLempTRa ⭐ 18y
Ben 3 4 gün once denedigim yontem takoz a70 var onu koyuyodum 70 gram bişi tam enterın ustune koymalık 😄 girince gozukmeyince punisher05 ın prog. gordum ve işe yarıyor 😄
M
muhpinar ⭐ 19y
dün geceden beri oto enter çalışıyo ama oyuna bi türlü giremedim server full
new serverlarda işe yarıyo bu taktikler image kode daha iyidi bence aynı id pw 3 cliente yazıp devamlı deneyince 10dk içinde giriyodu şimdi tıklamanla full demesi aynı anda oluyoo bu da joymaxın daha fazla pre satması için bir taktik 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: