!!! En Uzun Süre Oyunda Kalma Zamanlarımız !!!

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Ps : laptop ile rekora koşuyorum tam 27 saat olmuş bakalım ne kadar gidecek restart atmadan, makinaya aspirator taktım ısınmıyor artık lakin piller bitince hemen restart'ı atıyor :D
hacım sun warmı sun 13 item ugursuz rakamdir gerci ama 😁 bu arada ss almadim ama 2 gun cikmadan kastigi olmustu su pet aktarma olsa daha fazla kalirda pet cok cabuk doluyo namissiz 😁 😁
benim lanet net 2 de bir gidip gelmese ben daha fazlasınıda yaparım 😈 😈 benim pc salıdan salıya kapanıyo zaten de sabah her bakışımda dc :S
Ps : laptop ile rekora koşuyorum tam 28 saat olmuş bakalım ne kadar gidecek restart atmadan, makinaya aspirator taktım ısınmıyor artık lakin piller bitince hemen restart'ı atıyor :D
36 saat sonra laptop restart attı alamadım ss'i wahhh :D
hacım sun warmı sun 13 item ugursuz rakamdir gerci ama 😁 bu arada ss almadim ama 2 gun cikmadan kastigi olmustu su pet aktarma olsa daha fazla kalirda pet cok cabuk doluyo namissiz 😁 😁
hacım delisin sen ömrümde ilk defa 13 item görüyorum char clientless bakamadım ama içim içimi yiyor şimdi kessem oyunu saat başı dc olurum diye ellemedim nasıl olsa onlar pette banka 2 sun vardır birisi glavie :P
- Resim Silinmiş.
Made in McCappy 8)
- Resim Silinmiş.
Made in McCappy 8)
noktayı koydun .. 🕵️
- Resim Silinmiş.
Made in McCappy 8)
noktayı koydun .. 🕵️
çok pis koyarım 😜 😁
benim lanet net 2 de bir gidip gelmese ben daha fazlasınıda yaparım 😈 😈 benim pc salıdan salıya kapanıyo zaten de sabah her bakışımda dc :S
bizim pc hiç kapanmıyor ama rekor kırmak ayrıdır kuzum hava ve zemin şartları futbol oynamaya müsait göster süreni görelim 😈 😁
hacım delisin sen ömrümde ilk defa 13 item görüyorum char clientless bakamadım ama içim içimi yiyor şimdi kessem oyunu saat başı dc olurum diye ellemedim nasıl olsa onlar pette banka 2 sun vardır birisi glavie :P
Okan Bey Glavie sun düşmüşse Gaia ya gelirim sizde bana Glavie Sunu hediye edersiniz. Olurmu :))
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap