Icerige atla
Extraloob

En Son Demon Shaitan Videom [New]

· 12 Yanıt · 1.4K görüntüleme
Advance
Advance OP ⭐ 18y

http://www.youtube.com/watch?v=4xpOvORnHJo

😘
12 Yanıt
L
gzl olmusda az medu kessen >.<
I
tebrikler 😘
Temet Nosce
Hacım dikkatimi çekti müziklerde artık classic muzik kullanıyorsun 😁
E
exotic ⭐ 18y
+ Tıklaması ayrı bir dert 😄 tabi bende sbot+pk2 var o ayrı ^^
Tebrikler 😘
B
BangBros ⭐ 18y
Arkadaşlar beklemesi ayrı bir dert, kesmesi ayrı bir dert, video ya çekmesi ayrı bir dert, onu düzenleyip kaydetmesi ayrı dert, youtube yüklemesi ayrı bir dert emeğe saygı lütfen uğraşmam bidaha valla.

Sordukmu 😊
D
desTibaa ` ⭐ 17y
Tebrikler.Ama bence zerkleri yanlış yerde kullanmışsın Benim Şahsi görüşüm 😊
R
ReLaX_35 ⭐ 17y
Bro Kusura bakma Ama Ben Bole Demon Kesıcem Asla Koymazdım Mılletın onune Gercekten Kotu Olmus 100 lw sın 10 dk de demon kesıyorsun :S 😄 Darılma Ama forum a Koyduysan Elestırılere Ve Iyı Yorumlara Hazırlıklı Olman Gerek 😄
I
iwontcry4u ⭐ 19y
tek basına ve wizz,Kolay birşey mi sanıyyorsunuz? x)
tebrikLer..

sony vegas kullanıyorsan ctrl'e basılı tutup videoyu ucundan cekip kısalt video hızlanır 10dklık videoyla uğraşmazsın x)
I
iwontcry4u ⭐ 19y
tebrikLer..

sony vegas kullanıyorsan ctrl'e basılı tutup videoyu ucundan cekip kısalt video hızlanır 10dklık videoyla uğraşmazsın x)

Bro video yu yavaşlatıp hızlandırmayı biliyorum 😉 saat gecenin bilmem kaçı seninde dediğin gibi demonu hele wiz halde tek başına kesmek çok zor bilerek hızlandırmadım sarf edilen çaba ve emek görülsün diye hızlandırsam ne anlamı kalır bu demon nası kesilmiş :)) relax eleştir tabikide ölmeme gayreti içinde adım adım kesiyosun bazen demonu mecbur..

insanlar genelde videoda emekten cok ne kadar zewkle izlediğine bakar
Yani 10dklık videonun 5dksını izler gerisini izlemez,sıkıcı gelir 😊
S
SilentLord ⭐ 17y
Güzel video.
R
ReLaX_35 ⭐ 17y
tebrikLer..

Bro video yu yavaşlatıp hızlandırmayı biliyorum 😉 saat gecenin bilmem kaçı seninde dediğin gibi demonu hele wiz halde tek başına kesmek çok zor bilerek hızlandırmadım sarf edilen çaba ve emek görülsün diye hızlandırsam ne anlamı kalır bu demon nası kesilmiş :)) relax eleştir tabikide ölmeme gayreti içinde adım adım kesiyosun bazen demonu mecbur..

Sende haklısın bı ara saat sabaha karsı 5 gıbı demon u yakalamıstım globel attım gelın demon surada dıe kımse gelmedı tek basıma yata kalka kesmıstım en az 25-30 dk surmustu en sonnda warrıor geldı de ole kesebıldım aksam kestıysen we altına gırıcek adam yoqsa haklısın ^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: