Icerige atla
Extraloob

En sevdiğiniz oyundan resimler

· 19 Yanıt · 1.8K görüntüleme
Q
QuoteLife OP ⭐ 17y
Herkezin ne tür oyun sevdiğini paylaşalım hadi.

Herkez en sevdiği oyundan bir ss. koysun 😁

Benim Need For Speed Underground 2. 4 kez bitirdim hala oynuyorum oyunu xD Bence NFS Shiftten sonra NFS nin en iyi oyunu
19 Yanıt
C

Herkes arenada yok diye gitmişti ama yukarıya atmış 😁
Kesememiştim 😕
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y

Mass Effect 2.

FPS/RPG kralı. ^^
E
EmmaW ⭐ 19y
Q
QuoteLife OP ⭐ 17y

Oyunun adı ne hoşuma gitti 👍
J
Josephine ⭐ 17y

Oyunun adı ne hoşuma gitti 👍

Bende merak ettim ^^
M
MarXisT ⭐ 19y
Virtua Tennis 2009 sanırım
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
LFD2. 😆

Multiplayer'ı süper oluyor özellikle. 😁
E
EmmaW ⭐ 19y
Virtual Tennis 3
Q
QuoteLife OP ⭐ 17y
Ok net sınırsız oldu indircem hemen 😁
_
Hepsine tek geçerim ..

F
Frequency ⭐ 18y
COD ModerWarfare 2 Son Yılların En iyi Oyunu :)
- Resim Silinmiş.

Max Payne 1-2 hayatımda çok önemli yeri olan ve zamanında çok iyi yazılmış seneryo üzerine kurulan Benim efsane oyunum. 🤔
- Resim Silinmiş.

Lord Of The Ring Battle for Middle Earth 2 bu oyununda benim için yeri çok özel.Kitap,Film serilerinin etkisinde oynandığında gerçekden çok zevk alırsınız.
- Resim Silinmiş.

Ps:Bu konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyor.Eski günler anılar geldi bu oyunlar hakkında. 🤔
furious
furious ⭐ 19y
M
ne güzel oyunlar oynuyorsunuz siz öyle 😜

@Fruquency
Yüzüklerin efendisinni benim için de ayrı bir yeri vardır. ❤️

Modern Warfare 2 😎

@furious
Guitar heroooo 😜

dn: konu için teşekkürler.
Q
QuoteLife OP ⭐ 17y
COD ModerWarfare 2 Son Yılların En iyi Oyunu :)
- Resim Silinmiş.

Max Payne 1-2 hayatımda çok önemli yeri olan ve zamanında çok iyi yazılmış seneryo üzerine kurulan Benim efsane oyunum. 🤔
- Resim Silinmiş.

Lord Of The Ring Battle for Middle Earth 2 bu oyununda benim için yeri çok özel.Kitap,Film serilerinin etkisinde oynandığında gerçekden çok zevk alırsınız.
- Resim Silinmiş.

Ps:Bu konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyor.Eski günler anılar geldi bu oyunlar hakkında. 🤔

Kardeş benim kanımdasın cod modernwarfare 2 benim de çok hoşuma gitmişti.LODR Battle for Middle Earth bi ara çok oynamıştım.Max Payne 3 ü bekliyorum şu ana Max Payne 1 ilk oynadığım oyundur.Ama Max Payne 1 belki biliyorsundur yüksek ekran kartında çalışmıyor 😢 😕 .Bi de en çok sevdiğim oyunlardan biri de MAFİA'ydı konu için bir şey değil ❤️.
F
Frequency ⭐ 18y
Doğrudur çalışmayabilir.:) Ama MaxPayne seneryosu olsun soundtrackleri ve görselliği olsun zamanında yapılmış en kaliteli oyunların başında.
T

Q
QuoteLife OP ⭐ 17y
Doğrudur çalışmayabilir.:) Ama MaxPayne seneryosu olsun soundtrackleri ve görselliği olsun zamanında yapılmış en kaliteli oyunların başında.

senaryo soundtrack ve grafiğe laf söyletmem ama max payne 1'i 2 den daha çok seviyordum normalde.PC de çalışmayınca kafayı yedim yapıştırdım 2 tane kasaya yan tarafı ezildi kasanın xD ama yinede max payne forever 😁 🍺

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: