Gargi 😜
En Sevdiğin [GM]
· 27 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
27 Yanıt
Hiçbiriyle bi selamlasmışlıgım yok ama daha cok Gargamel'in noticeleri goruyoruz ondan onu derim.
[GM]LadyAsiana derim tek geçerim ^^ Tek pvp ve Hunter lık yapan GM ^^
GM_Gargamel
oasis, alaçatıda takılırken bana hi demişti o vakit sie çekip sallamamıştım meğer GM'miş 😜
oasis, alaçatıda takılırken bana hi demişti o vakit sie çekip sallamamıştım meğer GM'miş 😜
Mrs.Gargamel diyorum 😄
4
4Ever2Gether
⭐ 19y
[GM]LadyAsiana derim tek geçerim ^^ Tek pvp ve Hunter lık yapan GM ^^
şıkLarda oLsa banko oydu . Katılıyorum sana kardeşim LadyAsiana 👍
seçiMim [GM] Gargamel -
hiçbirini sevmem.
T
TitusPullo
⭐ 19y
GM_Gargamel
bizi görüyorsan öperim gözlerinden GM_Gargamel'im benim.Ne günlerdi be , ben silk aldım üç kağıt ile sende geldin beni banladın. Sonra başka char ile girdim glob.'den oto yazı yazma programı ile "I love you GM_Gargamel" yazdım saatlerce, sonra geldin pm attın... 🍿 🎭 😢 😆 ☕
bizi görüyorsan öperim gözlerinden GM_Gargamel'im benim.Ne günlerdi be , ben silk aldım üç kağıt ile sende geldin beni banladın. Sonra başka char ile girdim glob.'den oto yazı yazma programı ile "I love you GM_Gargamel" yazdım saatlerce, sonra geldin pm attın... 🍿 🎭 😢 😆 ☕
GM_Gargamel
noticedir o notice 😄
T
TitusPullo
⭐ 19y
bilemem orasınıda çok pis silk gitmişti o gün globallere 1000+ idi :? 👴
Genelde Tarkynin noticelerini görüyordum ama işin açığı pek muhabbetim yok.S.a. - a.s. 😊 ,Tarky diğerlerine göre daha aktif
Bizim ki Tarky şu ana kadar bir kötülüğünü görmedim oyum ona 😜
Bizim ki Tarky şu ana kadar bir kötülüğünü görmedim oyum ona :P
greece ❓ 🙄
G
GangstaMesut
⭐ 19y
valla hıcbırını tanımıyom ama gargamelın adı guzel ondan onu sectım 😄
Hepsinin adı batsın. (:
Bizim ki Tarky şu ana kadar bir kötülüğünü görmedim oyum ona :P
greece ❓ 🙄
Alps 😉
GM_Tarky