cerberus görevini yapayım derken birden cerberus çıktı birazcık aradım hemen buldum.Fakat Bless Speel basamadan yatırdı 😢
- Resim Silinmiş.
Ve Yakından Cerberus
- Resim Silinmiş.
En Şansız Zaman:(xD
· 14 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
geçmiş olsun vala kötü bi hıs olması :?
geçmiş olsun vala kötü bi hıs olması :?
Saol 😳 keşke nukerle gitseydim en fazla 5 vuruşta bende:(
Geçmis olsun charın daha 27lv uzunca zamanın var cokca bulursun 😊
Gerçekten şanssız bir an ^^
L
LoveForLife
⭐ 18y
İnsanın içi parçalanır be 😄
F
foreveralone
⭐ 18y
üzülme zaten 27 lvl çar da sun set olsa bile yine yatardı inş bi dahaki sefere
yatmazdı. 🙄 1 sun +9 demektir. defansları 40 lv charla aynı olurdu sun seti olsaydı yatmazdı. Bu açıklamayı niye yapıyosam anlamadım 😄 🍺 😁 😜
Paylaşım için Saol
F
foreveralone
⭐ 18y
yatmazdı. 🙄 1 sun +9 demektir. defansları 40 lv charla aynı olurdu sun seti olsaydı yatmazdı. Bu açıklamayı niye yapıyosam anlamadım 😄 🍺 😁 :P
sen çok biliyon heralde arkadaşın dediği gibi sun=+15 değerinde + sen 27 lvl sun set charla cerberus kes sana .............. verecem
yatmazdı. 🙄 1 sun +9 demektir. defansları 40 lv charla aynı olurdu sun seti olsaydı yatmazdı. Bu açıklamayı niye yapıyosam anlamadım 😄 🍺 😁 :P
sen çok biliyon heralde arkadaşın dediği gibi sun=+15 değerinde + sen 27 lvl sun set charla cerberus kes sana .............. verecem
O kadar vermeye meraklıysan sen baska forumlara git bence..
full sun set char nası yatıcakmıs acaba bi anlat bakayım? silah 42 lvlin silahına esit olucak ustlukler 40-35 lv civarı..Ben cok gordum 32-35 lvlde cerb-tg kesen.
40 Lv olsada yatardı,sonuçta crossbow,extreme açsa tamam 😁
İnsanın içi parçalanır be :D
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap