Icerige atla
Extraloob

!!!En Iyisi Sroyu Birakmak Bende Birakiyorum!!!

· 15 Yanıt · 1.7K görüntüleme
L
Lagroad OP ⭐ 19y
7. Siniftayim ve sro yuzunden artik okula gitmeye bile hevesim kalmadi dun babam asiri derecede fazla bagirdi cunku bu sene sds mi sbs mi ne varmis daha onu bile bilmiyorum hayatimin en zor yilindayim hersey bu seneye bagli ve format attiricam sadece adobe photoshop ve internet olucak bilgide

arkadaslar en iyisi bu oyunu birakmak ben suan bile odevimi yapmaya hevesim yok oyun yuzunden kac kere kardesimi dovdum oyunda yanlis bise yaptigi icin.

ben birakiyorum en iyisi birakmak ve birakan herkezin nedenlerini anliyorum

Ama Extraloob.com u birakmicam Very Happy
15 Yanıt
R
RollsRoyce ⭐ 19y
bırak bende bıraktım rahat ettim
P
Pariss ⭐ 19y
Hayatta başarılar diliyorum Sro yu bırakanlara..
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hayırlı olsun oyuna ara verilirama hayata asla ara verilmez derslerini düzene sok ailenin istediği düzeye getir zati onlar sana derler olm oyun oyna biraz arada diye veya sen oyun oynadığında kimse ses etmez oğlum ne zaman oyun oynayacağını çok iyi biliyor der seninle gururlanırlar.

interneti takip et yenilikleri öğren pc dünyasını ıskalama perde
L
Lagroad OP ⭐ 19y
tskurler arkamdakiler ama karnem ii 2 tane 4 um var hayatimda ilk defa 4 aldim 6. sinifta Very Happy
R
RollsRoyce ⭐ 19y
sen daha 6 ya gıdıyon liseye git gör e.........a.........nı Mr. Green
L
Lagroad OP ⭐ 19y
yok bu sene 7. siniftayim Very Happy
T

tskurler arkamdakiler ama karnem ii 2 tane 4 um var hayatimda ilk defa 4 aldim 6. sinifta Very Happy

liseye gel 4 deil 3e razı olacan hatta 2 yede bende bu oyuna hiç bulaşmayayım diyodum ama olan oldu...Artık sro off hayat on dersini çalış derim.Hele benim bu sene işim çokk zor lise 3 deyim ilk sınavdan geometriden 77 aldım sınıfın en yüksek notu inş.hep böyle giderde başarılı olurum sana gelince günde en az 3-4 saat ders çalış çalış tekrar çalıŞŞŞŞŞŞ
SRO OFF HAYAT ONLİNE
P
Pariss ⭐ 19y

sen daha 6 ya gıdıyon liseye git gör e.........a.........nı Mr. Green

sen de hele bi üni sınavına gör , kazan da üniye gel gör bakalım neler göreceksin
Z
Zardock ⭐ 19y
basarılar en iyisini yapmıssın

oyundan 1 kişi daha eksildi Mr. Green
L
Lagroad OP ⭐ 19y
heheh eet malesef oyundan 1 kisi daha azaldi 31 lvl rogue satilir bu arada 400 sp var 32 +3 dagger hazir yuksek 5 degree itemler +2 +3 hazir Bard 20 de bi kac buff rogue 32 de ben 2 lvl dustumde sp kasmak icin
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
hayırlı olsun ne diyelim ama bencede bırakmak iyi bir fikir Exclamation Exclamation
B
BeachBoy ⭐ 19y
valla ben 4 ay önce bıraktım
Rahatım..
en azından okul kötü gitmiyor
yada sro oynarken daha kötüydü diyelim Very Happy
O
os1 ⭐ 19y

babam asiri derecede fazla bagirdi cunku bu sene sds mi sbs mi ne varmis daha onu bile bilmiyorum

aşır derecede oynarsan babanda bağırır büyük babanda hiç bişeyi sınırı aşacak şekilde yapmamalısın mesala ben bu sene oks ye girecem ve son giren biz olacağız onun içn en kazık soruları bize soracaklar hem ders çalışıyorum hem sro oynuyorum hemde sos aktifem var
yani benim düşncem
SRO ONLİNE HAYATTA ONLİNEtabi aşırıya kaçmadan extraokk
H
haso10 ⭐ 19y
Bnce Sroyu bırakmak akıl karı deıl sroyu bırakıom 1-2 ayy manita yapıom ona daha fazla zaman harcıyom daha fazla para harcıyom en ıı sı silkroad oynamak DURMAK YOK YOLA DEWAM Laughing

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: