Icerige atla
Extraloob

Şimdiye kadar kasılan SP'lerin en iyisi 10M SP !

· 22 Yanıt · 2.0K görüntüleme
SubDue
SubDue OP ⭐ 17y
[youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/PXJlXr1DQUw&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/PXJlXr1DQUw&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]

Normal Link = http://www.youtube.com/watch?v=PXJlXr1DQUw
22 Yanıt
H
HarLeem06 ⭐ 17y
nasıl yapmış acaba 😊
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
sabir...
SubDue
SubDue OP ⭐ 17y
Benim kafam şuna bozuldu belirtmek isterim 10M sp ile warior/cleric yapabilirdi neden warlock/cleric?
M
Benim kafam şuna bozuldu belirtmek isterim 10M sp ile warior/cleric yapabilirdi neden warlock/cleric?

niye canım warlock cleric de bol sp isteyen bir build. Ayrıca harika bir build. İleriye dönük plânları olduğu konusunda şüphem yok.bkz: sp bkz: build. 😉
SubDue
SubDue OP ⭐ 17y

niye canım warlock cleric de bol sp isteyen bir build. Ayrıca harika bir build. İleriye dönük plânları olduğu konusunda şüphem yok.bkz: sp bkz: build. ;)

🎭 doğru
_
_Dejavu ⭐ 19y
yok böyle bişey taş olsa çatlardı 😱 sin:
C
chipshajen ⭐ 17y
erdi'yi davet ediyorum topic'e 😊
J
JetHomme ⭐ 19y
Warlock Cleric yapar canı sıkılır rogue yapar. olmadı warrior 😆 Sp bol gerisi adamın hayal dünyasına kalmış 😆 😆
E
EliteTurk ⭐ 18y
4 Aydamı yapmış intronun başında bir şey yazıyor ama anlıyamadım helal olsun darısı bizim başımıza. 😜 makara:
SubDue
SubDue OP ⭐ 17y
Adamlar full time uğraşıyo 2 wizard kasıyo 2 tane farmer geri kalanlar 1 Lv uğraşmak lazım ancak 🍺
K
Koelschh ⭐ 17y
Warior/cleric olsa süper olurdu ama belki adamın bir fikri vardır 😄
C
cLonny ⭐ 18y
erdi'yi davet ediyorum topic'e :)

hacı adam 500mil. sp de kassa char ile oynayamıyorsa + iyi item yapamıyorsa o sp hiç bir işe yaramaz ^^
Ps : + parasıda yoksa 😁 😈
SubDue
SubDue OP ⭐ 17y
erdi'yi davet ediyorum topic'e :)

hacı adam 500mil. sp de kassa char ile oynayamıyorsa + iyi item yapamıyorsa o sp hiç bir işe yaramaz ^^
Ps : + parasıda yoksa 😁 😈

nese: Para önemli nese:
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
Warlock/Cleric yapmış çok sağlam bir char olacaktır.Özellikler bardlar için 😊
SubDue
SubDue OP ⭐ 17y
Warlock/Cleric yapmış çok sağlam bir char olacaktır.Özellikler bardlar için :)

sağlam olucak ama 10m sp'yi daha güzel harcayabilirdi mesela warior/cleric yada rogue/cleric yada rogue/warlock warior/warlock yapabilirdi makara: makara:
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Artmoneyle yapılmış olabilir + Sremu falan olmasın 😉
SubDue
SubDue OP ⭐ 17y
Artmoneyle yapılmış olabilir + Sremu falan olmasın ;)

bu adamın 2. videosunu izle bu adam arbeitsamt'ın charı ☕

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: