Icerige atla
Extraloob

En iyi virüs programı

· 24 Yanıt · 2.0K görüntüleme
B
BearGrylls OP ⭐ 19y
Beyler ben dün nod32 yi sildim çünkü nerdeyse hiç virüs bulamıyordu sonra Kaspersky yükledim o da bilgisayarı çok kasıp interneti çok donduruyordu böyle kasmayacak ama virüsleri hemen bulan bri program lazım önerilerinizi bekliyorum 🕵️
24 Yanıt
B
BearGrylls OP ⭐ 19y
yok mu önerisi olan
X
xplayer ⭐ 19y
Ben Şahsen Malwarebytes' Anti-Malware ve Advanced SystemCare kullanıyorum Hem İnterneti Zorlamıyorlarlar hemde Pcyi Kasmıyorlar.. Lisanslı Olduğunda 2side Mükemmel Bir Koruma Sağlıyor 😊
A
akreps ⭐ 19y
microsoft essential security microsoft'un kendi geliştirdiği antivirüs prosu hemde free..
B
BearGrylls OP ⭐ 19y
Çok saolun arkadaşlar önerileriniz için araştırim bakalım dediklerinizi 😊
E
Explosive ⭐ 17y
Ben Şahsen Malwarebytes' Anti-Malware ve Advanced SystemCare kullanıyorum Hem İnterneti Zorlamıyorlarlar hemde Pcyi Kasmıyorlar.. Lisanslı Olduğunda 2side Mükemmel Bir Koruma Sağlıyor :)

Kesinlikle öneriyorum. Bende aynı programları kullanıyorum ve çok faydalı 👍
B
Belarj ⭐ 17y
sen nası bi nod32 kullanıyosun anlamadım 😊
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
B
BearGrylls OP ⭐ 19y
sen nası bi nod32 kullanıyosun anlamadım :)

nsl yani sanki nod32 her virüsü buluyor gibi konuşuyorsun kaspersky yükledim 6 virüs buldu ama nod32 2 tane buldu. Ama kaspersky sildim pcyi çok donduruyor nod32 yi geri kurmayı planlıyorum
E
Explosive ⭐ 17y

NoD 32 Antivirüs sprogramıd egilki:) onu yükleyenler antivirüs kullanıyorum demesin 😊
B
Belarj ⭐ 17y

NoD 32 Antivirüs sprogramıd egilki:) onu yükleyenler antivirüs kullanıyorum demesin :)

hadibe 2 yılı aşkındır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım summer4:
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
E
Extrowe ⭐ 16y
Nod32 gerçekten berbat bir virüs programı cidden webcam programında virüs bulup siliyordu ikide bir,kaldırdım avira kurdum şahsen şuan memnunum.
E
exotic ⭐ 18y
nod32 internet security serialli kullan tavsiyem lakin pc yi kasar ama avira premium security suite var onu kullanabilirsin gayet iyi karspersky de iyidir ama kastı demişsn 😊
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
Nod32 gerçekten berbat bir virüs programı cidden webcam programında virüs bulup siliyordu ikide bir,kaldırdım avira kurdum şahsen şuan memnunum.

+1
avira 4ever 🤘 🤘 🤘
W
Warmoon ⭐ 18y
Free istiyosan:Avast
Paralı istiyosan:Nod32 😉
K
Kai ⭐ 18y
Free istiyosan:Avast
Paralı istiyosan:Nod32 ;)

Avast 😁
U
Uprising ⭐ 19y
microsoft essential security microsoft'un kendi geliştirdiği antivirüs prosu hemde free..

👍
X
xcorelli ⭐ 18y
avira + avast ftw
M
Mirage ⭐ 19y
AVG var herşeyde virüs buluyor 😆
T
takerisks ⭐ 16y
4 senedir nod32 kotrol merkezini kullanıyorum ve çok memnunum
E
Avira forever.