Beyler ben dün nod32 yi sildim çünkü nerdeyse hiç virüs bulamıyordu sonra Kaspersky yükledim o da bilgisayarı çok kasıp interneti çok donduruyordu böyle kasmayacak ama virüsleri hemen bulan bri program lazım önerilerinizi bekliyorum 🕵️
En iyi virüs programı
· 24 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
yok mu önerisi olan
Ben Şahsen Malwarebytes' Anti-Malware ve Advanced SystemCare kullanıyorum Hem İnterneti Zorlamıyorlarlar hemde Pcyi Kasmıyorlar.. Lisanslı Olduğunda 2side Mükemmel Bir Koruma Sağlıyor 😊
microsoft essential security microsoft'un kendi geliştirdiği antivirüs prosu hemde free..
Çok saolun arkadaşlar önerileriniz için araştırim bakalım dediklerinizi 😊
Ben Şahsen Malwarebytes' Anti-Malware ve Advanced SystemCare kullanıyorum Hem İnterneti Zorlamıyorlarlar hemde Pcyi Kasmıyorlar.. Lisanslı Olduğunda 2side Mükemmel Bir Koruma Sağlıyor :)
Kesinlikle öneriyorum. Bende aynı programları kullanıyorum ve çok faydalı 👍
sen nası bi nod32 kullanıyosun anlamadım 😊
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
sen nası bi nod32 kullanıyosun anlamadım :)
nsl yani sanki nod32 her virüsü buluyor gibi konuşuyorsun kaspersky yükledim 6 virüs buldu ama nod32 2 tane buldu. Ama kaspersky sildim pcyi çok donduruyor nod32 yi geri kurmayı planlıyorum
NoD 32 Antivirüs sprogramıd egilki:) onu yükleyenler antivirüs kullanıyorum demesin 😊
NoD 32 Antivirüs sprogramıd egilki:) onu yükleyenler antivirüs kullanıyorum demesin :)
hadibe 2 yılı aşkındır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım summer4:
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
Nod32 gerçekten berbat bir virüs programı cidden webcam programında virüs bulup siliyordu ikide bir,kaldırdım avira kurdum şahsen şuan memnunum.
nod32 internet security serialli kullan tavsiyem lakin pc yi kasar ama avira premium security suite var onu kullanabilirsin gayet iyi karspersky de iyidir ama kastı demişsn 😊
Nod32 gerçekten berbat bir virüs programı cidden webcam programında virüs bulup siliyordu ikide bir,kaldırdım avira kurdum şahsen şuan memnunum.
+1
avira 4ever 🤘 🤘 🤘
Free istiyosan:Avast
Paralı istiyosan:Nod32 😉
Paralı istiyosan:Nod32 😉
Free istiyosan:Avast
Paralı istiyosan:Nod32 ;)
Avast 😁
microsoft essential security microsoft'un kendi geliştirdiği antivirüs prosu hemde free..
👍
avira + avast ftw
AVG var herşeyde virüs buluyor 😆
4 senedir nod32 kotrol merkezini kullanıyorum ve çok memnunum
E
ErcanDinsel
⭐ 16y
Avira forever.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap