Rewind OP Yönetici ⭐ 19y 12 yil once #1 Master yi ile ilk jungle oynadım kendim bile şaşırdım genelde bizim takımdakiler hp indirip adamların ölüyordu temizliği bana kalıyordu 😁 Spoiler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
S seskes ⭐ 19y 12 yil once #2 wp TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Tauriel ⭐ 15y 12 yil once #3 Güzel en iyi skorlarımı hep tank jugle ile aldım sayılır. ww,fizz,drmundo TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Pikachu ⭐ 15y 12 yil once #4 2 İE, 1 Lantern, 1 Hydra ve kasılmış 21k Para...Çok daha iyi bir build yapabilirdin 😎 Tavsiye Jungle için; Kertenkele, Mahvolmuş, Kana susamış, Hayalet Dansçı, Ayakkabı ve son itemde fantezilik İE GA Warmog falan olabilir ☕ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 12 yil once #5 Bu mesaj ChouseTc rumuzlu uyeden alinti yapildiGüzel en iyi skorlarımı hep tank jugle ile aldım sayılır. ww,fizz,drmundoTank jungle Fizz? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sarkolata ⭐ 17y 12 yil once #6 Jungle buildini bilmem ama solo top buildi, Mahvolmuş, (statik / hayalet dansçı), karayel / ebedi, saldırı hızı botu, bunları tamamlarsan biraz dayanıklılık için warmog.(Jungle oynuyorsan ÇARP al) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rewind OP Yönetici ⭐ 19y 12 yil once #7 Build iyi değil harbiden elime geçeni alıp tf'ye gittim 😄SpoilerÖnerileri bir deniyim bakalım 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil