Icerige atla
Extraloob

en iyi nuker yapılandırmsı ne??

· 15 Yanıt · 2.6K görüntüleme
A
ataberk35 OP ⭐ 18y
arkadaslar ben 2m sp kastım bi carıma nuker olucak spear veya s/s fark etmez bana fikir verin

buyuk ihtimal nova olcak elinde
15 Yanıt
E
ellas ⭐ 15y
abicim nasıl kastın 2 m sp yi ... ve kaç günde onun hakkında bana bilgi verirmisin ya 😄 bir de ben kendim spear kullanıyom ... cold lighting heuksal skılleri açık sadece coldda kalkan skili ve en alttaki 2 skil ... lighnting in hepsi max heuksalın da ayrı ayrı şeyleri var istersen resim gönderebilirim
A
ataberk35 OP ⭐ 18y
ONG FARM LA KASTIM YA 2 M SP Yİ TAM 5 AYDA FALAN SABIR İŞİ BİRAZ:D BEN KARNI GENİŞ Bİ İNSANIM YANİ KOLAY OLDU 😄
P
Promatheus ⭐ 15y
arkadaslar ben 2m sp kastım bi carıma nuker olucak spear veya s/s fark etmez bana fikir verin

buyuk ihtimal nova olcak elinde

arkadaşım bende nuker hastasıyım 1 aydır nukerleri araştırıyorum en güçlü hangisi olur diye ve ben bicheon lightning cold açmaya karar verdim tavsiye ederim
Tweety
Tweety ⭐ 19y
En güçlü nuker diye birşey yok, en güçlü karakter yapılandırma diyede birşey yok... OYun tamamıyla bilmeye ve deneyime bakıyor...

Herkes Snow Shield serisi için cold açmış, nukerlerin asıl dmg i vurduğu skiller firede...

E şimdi sana soru? Sen nukeri dmg için mi açıyorsun, defansı içinmi açıyorsun?

Bu oyunda ikisinide sağlamanın yolu Prot giydirilmiş, cold ve lightning açılmış bir nuker diyor herkes...

Ama ben inanmıyorum... SSSerisi geldiği legendde bütün nukerlerimi sattım... Mutluyum... 😜

Şimdi wizard kasıyorum... Dmg manyağı yapıyor adamı ancak küt diyede yatıyor... Stres olmuyorum en azından yatcam mı yatırcam mı diye 😜

(Dipnot kişisel görüşüm)
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
Tweety
Tweety ⭐ 19y
Ayrıca nukerde ne defansından bahsediyoruz o da ayrı bir konu...

Hoş şuan kasacak olsam sanırım cold, light, heuksal yada light fire bicheon kasardım...

😜
Tweety
Tweety ⭐ 19y
Yok defansım cok iyi olsun atak zaten yüksek diyorsan

Aç bi bicheon cold lighting nuker olsun bitsin 😜
TurKPunisheR
4Ever Hybrid Bicheon !!!
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
en iyi nuker yapıalndırması şudur ;

FuLL INT SS Fire / Cold / Light
Tweety
Tweety ⭐ 19y
en iyi nuker yapıalndırması şudur ;

FuLL INT SS Fire / Cold / Light

abi SS demene gerek kalmamış ki 😁 Silah skili namına bişi kalmamış 🤤
TurKPunisheR
en iyi nuker bilmem ama En sağlam char hybrid char arkadaşlar 5 int 1 str ... ilginç bi dipnot da sölim kore serverında 5 int 1 str Bowcu kaynıo ... Öleki damage manyağı yapıolar ... =) Saygılar
Tweety
Tweety ⭐ 19y
en iyi nuker bilmem ama En sağlam char hybrid char arkadaşlar 5 int 1 str ... ilginç bi dipnot da sölim kore serverında 5 int 1 str Bowcu kaynıo ... Öleki damage manyağı yapıolar ... =) Saygılar

Bknz 2007 yayım tarihli TWEETY nin Hybrid Bowman yapılandırma rehberi summer3:
A
azoekici ⭐ 19y
Sword Ol Gitsin Yerden Kaldırmazsın 😊
A
ataberk35 OP ⭐ 18y
bi arkadas sole dio 7 int 3 str sword light fire buna ne dersiniz
A
ataberk35 OP ⭐ 18y
bu adam bunu turnuvada kullanmıs fakat derece yok 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.