Arkadaşlar 67 lvl wizardımla yeni açtığım charıma onglarda power sp farm yapıyorum. Char 17 lvl 9 gap dlvl falan yapıyorum 6k sp var şimdilik. Uzun süre takılacam buralarda.
Önce şunu sorayım aslında 67 lvl wizz ile (yan skill cleric yani ress atıyorum dlvl yaparken) en iyi farmı ezik charıma onglarda mı yaparım? Yoksa penonlara falan mı gitmem gerek charın lvlını yükseltip?
Ve bu chara en yüksek exp daha doğrusu skill exp kaç lvlda gelir.
Atıyorum 10 lvl yüksek canavarda taxide en iyi gelir derseniz charı 23-24 yaparım 9 gapta sürekli dlvl yapar sp kasarım.
Bunu kesin bilen birinin yardımına ihtiyacım var charı kaç lvlda tutmalıyım.
Ve tatil sonuna kadar kasıcam 1 hafta kaldı 50 silk alıp günlük sp ticketlardan alsammı diye düşünüyorum karlı olurmu sizce? Yada 1 haftalık bot da alabilirim aslında :/
En İyi Exp Kaç lvl Üst Canavardan Gelir?
· 16 Yanıt · 15K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
K
King Hunter
⭐ 19y
Mobla Char arasında 9Lv olacak en iyi exp öyle gelir
14 Bence..
Senini yapıcagın şey charda 9 gapta ilk önce onglarda güzel bir mekan bulman
Ondan sonra eger pt fullemek istiyorsan farm charlarını almalısın
Eger pre sp kagıdı gibi şeyler alıcaksan bunlara gerek yok kendin kasmalısın
Eger char level yükselirse charı Level düşürmelisin
Farm yapmak istiyorsan en güzel mekan ONG lardır asla vazgeçme
Ondan sonra eger pt fullemek istiyorsan farm charlarını almalısın
Eger pre sp kagıdı gibi şeyler alıcaksan bunlara gerek yok kendin kasmalısın
Eger char level yükselirse charı Level düşürmelisin
Farm yapmak istiyorsan en güzel mekan ONG lardır asla vazgeçme
onglarda yapıcaksın farm yaptırdığın charı duvar dibinde bi deliğe sok sonra başla kasmaya benim önerim guildin yoksa guild kur hem charı kas hem guildi sonra guildi satarsın bölecek birazda para kasmış olursun
11 Lv ustunden gelir.
11 Lv ustunden gelir.
🍺
En iyi 14 Level Üstünden Gelir 😉
11 ama farm yapcaksan ong iyidr
Hepinize teşekkürler charı 22 lvle çektim 9 gap var hep 22 de tutacam. Yada onglar 33 34 lvl acaba 22 23 mü yapsam?
En iyi 12 lv üzerinden gelir 😉
O
Old School
⭐ 19y
En iyi 12 lv üzerinden gelir ;)
Bunu ilk kez duyuyorum eminmisin?
en iyi ex kasan carla kasılan carın lvl ını topla ıkıye böl sonuc kasılma bolgesini gösderir en iyi exi burda verir. 10 lvl usdun 15 lvl usdun hikaye onemli olan kilit nokta kasan carın kasarken hic ex almadıgı yerdır ki kasılana hepsi gidebilsin kasan carın lvl i kasılandan daha onemli mumkunse kasan car en az 15 20 lvl altında kasmalıdır dıger carı
D
diablo_king
⭐ 19y
20 !!!
S
StickControl
⭐ 19y
20 !!!
gelmeeez ❗
en fazla 15 olucek 😎
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap