Icerige atla
Extraloob

En İi Pvp çarı

· 25 Yanıt · 8.3K görüntüleme
V
veto1214 OP ⭐ 16y
Sizce En ii nedir arkadaş 70 e kadar 103 lwl çarı ile kascak 1m sp yapcak Merak edioda Kasmıcak hiç kendini uniqde kemicek (Arkadaş biraz pvp hastası) Sizce hangısını yapmalı(silahları SoX Olcak M çektşide 400)

Arkadaşın aklında:Warior-Warlock
Warlock-Cleric
Wizard-Warlock
25 Yanıt
4
4Titer ⭐ 18y
warlock cleric wizard warlockta zevk alcağını sanmam warriorun hareketleri hoşuna gidebilir arkadaşının
S
Sunsrocu ⭐ 16y
wizard warlock iyi olmaz wizard-cleric güzel olur ama sağlam yapman lazım...
C
Canova ⭐ 17y
warrior rogue den iyi pvp charı oluyo benim önerim ya warrior-rogue yada warlock-cleric
L
Lemus ⭐ 18y
1. Warlock - Cleric
2. Full İnt S/S Nuker
3. Wizard - Cleric
4. Warrior - Rogue
K
Kitty ⭐ 16y
Sakın cleric açma blessin kaybolup kaybolmayacağı belli değil legend VI'dan sonra
_
Sakın cleric açma blessin kaybolup kaybolmayacağı belli değil legend VI'dan sonra

Evet bardla hp basabilir kendine 👋

Warrioru bilmem de Xbow / Dagger / Cleric iyi gider ama macroları iyi yapması lazım sekerse ezerler xD
K
Kitty ⭐ 16y

Warrioru bilmem de Xbow / Dagger / Cleric iyi gider ama macroları iyi yapması lazım sekerse ezerler xD

bi sus lütfen açarsın bi yan char heal basar durur boşu boşuna bi class mı heba etsin bazı insanları anlamakta güçlük çekiyorum kıskanıyolar mı ne yapıyolar anlamıyorum doğrusu acaba ergenlik döneminde olduklarından mı böyle triplere giriyolar önce kendisine baksın bi insan ya o nick ne öyle çok mersi gibi izahat yapacak değilim anlayan anladı
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Söyle o arkadaşına europe'dan cacık olmaz , fire cold heuksal açsın ^^
_

bi sus lütfen açarsın bi yan char heal basar durur boşu boşuna bi class mı heba etsin bazı insanları anlamakta güçlük çekiyorum kıskanıyolar mı ne yapıyolar anlamıyorum doğrusu acaba ergenlik döneminde olduklarından mı böyle triplere giriyolar önce kendisine baksın bi insan ya o nick ne öyle çok mersi gibi izahat yapacak değilim anlayan anladı

Pvp'de yan char acıp heal mı basıcan hayranım zekanıza heal'dan kastım bless degil gülüm bless kaybolurda charın kendine bastıgı hp' de mi kaybolucak belliki 40+ charın olmamıs healleri bilmiyorsun bu işi bırakta ustaları halletsin ne de olsa hic pvp yapan bi kız görmedim.

Ergen dedigin kişi 20 yaşında bilmem anlatabildin mi senin suan yaşadıgın duyguları biz 6-7 yıl önce yaşadık üzme kendini iyi davran kişiligine oldumu makara:
L
Lemus ⭐ 18y

şlsdkfşlsdkfşlk 😜 Arkadaşına Söyle S/S Nuker Açsın 🤘
B
BayPipo ⭐ 16y
PVP İÇİN 4EVER WARRİOR - Warlock (Cleric)
V
veto1214 OP ⭐ 16y

şlsdkfşlsdkfşlk 😜 Arkadaşına Söyle S/S Nuker Açsın 🤘

69 lwl s/s nukeri var bi şey olmuo dio 80+ lwle gelene kadar

bua rad warlock açtı sp kkasıo saolun hem bless gidecek legend vıd an sonra Saolun
M
mrtcnt ⭐ 18y
Oynamayı bilen ff bir warrior cleric pvpdeki en güçlü chardır kanımca. Bless spell kalkacak denmiş yeni legendle, kalksın kalmasın ayrı mesele ama clericin amacı recovery divisiondur. Bir başka biri de arkadan heal basarım demiş. Pvp teke tek olduğu için öyle bir durum söz konusu değil.

Pvp dışında ise ptlerde warrior aranan adamlardandır.
B
B7B ⭐ 16y

Aynen yada fire-cold-pach
S
sup3r ⭐ 16y
çin çarı açsın full str bow
A
adamına göre değiişir
O
Osmanab ⭐ 16y
Crossbow + Clerıc 😊