Icerige atla
Extraloob

en ii antivirüs programı?

· 19 Yanıt · 4.4K görüntüleme
I
invaders OP ⭐ 18y
pc me yeni format attım yavaşlamasınıda istemiyorum.ayrıca güvenilirde olmasını istiyorum bunun için en iiy ant ivürüs programı hangisi ❓
link koyarsanız sevirim. 🙏 😴
19 Yanıt
B
BiLqiN ⭐ 18y
kaspersky Anti-Virüs bence ben kullanıorm bı dene derım
S
Seppuku ⭐ 18y
Kaspersky yükleme Xp nin içinde virüs buluyor avast öneririm Nod32 de kasıyor sanki. Senin tercihin yinede. 😉
I
ironEyE ⭐ 18y
nod32 tercihimdir
Z
Zeratul ⭐ 18y
nod 32 nin sınırsız ve güncel versiyonunu upload etmiştim konu açmadan önce arama yapmanızı öneririm 😜
I
invaders OP ⭐ 18y

kaspersky kasıyo diyolar
I
invaders OP ⭐ 18y

kaspersky kasıyo diyolar

arkadaşlar bu doğrumu
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
ESET Nod32 Kullanıyorum..Memnunum 😉
N
Nebula ⭐ 19y
Kasper derim ama pc yavassa Nod32
M
Kasmasın istiyorsan avira antivir kur.
Ayrıca yukarıda kaspersky ile ilgili yapılan yorumları doğru bulmuyorum.
Xp içerisinde virüs buluyor cümlesinide anlamış değilim.
Bence en iyi antivirüs programı kasperskydır.
Z
Zardock ⭐ 19y
kaspersky virüslü olan sistemin üstüne kurulursa kasar ince eleyip sık dokur korumayı durdurmadıgınız takdirde mükemmel güvenlik sağlar antivirüs göreceli bir seydır nod32 nin sildigini kasper silemez veya tam tersi olur ama ben kaspersky derim

windows ta virüs buluyor demişler bulur ama nasıl bulur örnek olarak 5 6 ay önce flash playerdakı bı acıktan dolayı alınan çeşitli virüsler vardı google a girsenız bıle pc'yi baska sitelere yönlendirp devamlı olarak trojan download eden bu virüs linkinfo.dll sistem dosyasına bulasır bu virüsün yaygın oldugu zamanlarda çok görmüştüm bunu
M
MainMagic ⭐ 18y
diğer antivirüs programlarına göre nerdeyse hiç kasmıycak bi antvirüs programı istiyosan kaspersky kullan
I
invaders OP ⭐ 18y
ok saolun konu kilit pls(Denise Milani)
I
invaders OP ⭐ 18y
I
invaders OP ⭐ 18y
pardon beyler yanlış link veridm
K
karakaleli ⭐ 18y
Kaspersky yükleme Xp nin içinde virüs buluyor avast öneririm Nod32 de kasıyor sanki. Senin tercihin yinede. ;)

kardesim yanlısın var kaspersky virus varsa bulur ve siler en cok guvendigim programdır.Kaspersky + ad-aware+trojen remover kullandınmı pc ne birsey giremez.!. su an yogun olmasam bolum acacam bu konuya kaspersky 2009 + key , ad-aware+lisans+son surum,trojen remover koyardım ama isim cok bos zamanımda koyacam

NOT: Pcnizin bu programlarla gecilmez olacaktır 2gb rem + 3.0 isletim sistemi bulunması rahat ve kasmadan bu programı destekler 256 lık remi olanlar denemesinler pc kitlenir kaldırmaz;) denedim pc coktu ;D
D
DanTe__ ⭐ 17y
diğer antivirüs programlarına göre nerdeyse hiç kasmıycak bi antvirüs programı istiyosan kaspersky kullan

Kaspersky - Norton Vs bunlar bilgisayar için tam koruma sağlar tamam ama performansı çok düşürür. Nod- 32 ile karşılaştırılması imkansız. Ayrıca yukarda arkadaşlar avast yazmış ben hala avastın ne iş yaptığını bilmiorum
O
Old School ⭐ 19y
Tabikide anti-vir
E
eLempTRa ⭐ 18y
bence kasperskyda iyi ama avast bir özelliğiyle ileri çıkıyor oda sistem açılışında tarama bazı virüsler dos modda çalışır buda dosmodda tarıyor ve bulduğunu siliyor

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: