Icerige atla
Extraloob

En Hızlı Web Browser !!!MUTLAKA OKU!!!

· 26 Yanıt · 3.2K görüntüleme
C
CyberSilenT OP ⭐ 15y
Merhaba Arkadaşlar Ben 24 Yaşında Bir Ağ Uzmanıyım;

Bu Zamana Kadar Kullandığınız En Hızlı Web Browser' ı Söyleyeyim

Google Chromium Belki İçinizde Bilenler Vardır.Proxy Si Tamamem CNT Olarak Sunuluyor,Tavsiye Ederim

Ve Diğer Müthiş Özelliğide Dual-Token Özelliği Yani Çift Veri Paketi Transferi

Önemli!!! Google Chrome dan farklı Bir Tarayıcı

Klasik Cümle:++ REP 😄
26 Yanıt
H
hanry006 ⭐ 16y
Bazı Alışkanlıklar Vardır Vazgeçilemeyen. Firefox da Onlardan Biridir , Candır.

Varsın 2-3 Saniye Geç acsın , gerek eklentileri gerekse kullanımdaki rahatlığı ile Vazgeçilmezimdir her daim. 🙄
C
CyberSilenT OP ⭐ 15y
🤔 merak etme kardeş Google Chromium dada çok falza eklenti var hem 2-3 sn fark yok fark gözle görülür bir fark istersen bir dene memnun kalmazsan iade et 👍
R
RoqA ⭐ 17y

Varsın 2-3 Saniye Geç acsın , gerek eklentileri gerekse kullanımdaki rahatlığı ile Vazgeçilmezimdir her daim. 🙄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Chromium projesi sonlandırılmış sanırım , ana sitesinde nereye tıklasam chrome'a yönleniyor.
C
CyberSilenT OP ⭐ 15y
1 Dakika Upload Ediyorum.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Google'a Google Chromium yazdığında bu link geliyor zaten ama bu 32 bit benim istediğim 64 bit versiyonu.
C
CyberSilenT OP ⭐ 15y
valla kardeş sitelerde 32 bit var,64 bitini araştırmak lazım,aslında 32 biti portaldan 64 bit yaparsında sana çok karmaşık ve zor gelebilir.
R
RecLast ⭐ 18y

Firefox akar gerisi boş ^^
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Chrome firefoxu yer .
C
CyberSilenT OP ⭐ 15y
Google Chromium'u Denedin mi ?
C
CyberSilenT OP ⭐ 15y
Chromium,chrome'mu yer,chrome da firefox'u yer 👍
H
hanry006 ⭐ 16y
Sidik Yarısına Girmeye Gerek yok . Bazı Alışkanlıklar Bırakılamaz Vazgecılemez. Ben Firefox umu Değişmem
A
Apt ⭐ 18y
Sadece google chrome klasörünün 279mb lık bir boyutu var şu anda,format atmadan önce 400mb lardaydı iyi hatırlıyorum.Aklıma ilk gelen,daha önce girdiğimiz siteleri kaydetmesi ve birdahaki girişte bu yüzden anında açılması.Hiçbir eklenti kurulu değil ayrıca.
C
CyberSilenT OP ⭐ 15y
beğendinmi 😄
U
ustameen ⭐ 19y

katılmamak mümkün değil. bir kaç kere crome yi kurdum joymaxın sitesi açılmıyor 😊 firefox bir alışkanlık yapacak çok fazla bir şey yok...
C
Cryolite ⭐ 19y
firefox'um jet gibi benim, daha hızlısını istemem 😜
M
MeraclituS ⭐ 19y

katılmamak mümkün değil. bir kaç kere crome yi kurdum joymaxın sitesi açılmıyor 😊 firefox bir alışkanlık yapacak çok fazla bir şey yok...

adam hakli beyler silkroadin sitesini acmiyor:)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: